modlar lütfen konum burda kalsın uğrak olduğu için.
kızlar bu 1 hafta içinde cumartesiye kadar daha doğrusu, temiz bir hamam arıyorum istanbul'da. geleneksel bir yer olsun,
fin havuzu, jakuzisi, spası, bali masajı, thai masajı falan falan değil, bildiğimiz hamam çok güzel kese köpük yapan kadınları olan bir hamam arıyorum.
temiz,
belli bir saat diliminde değil de her gün sadece bayanlara mahsus olsa daha iyi olur.
fiyatı önemli değil, temiz ve güvenli olduktan sonra.
kese köpük iyi yapsınlar süper yapsınlar hatta
ancak osmanlı hamamı arıyorum yani annelerimizin tarzında diyeyim.
bi el atın da bulalım bana hamam. misafir götürcem:)
bulursan banada haber ver arkadaşlarla bizde gidecektik üsküdarda var güzel dediler ama gidemedik gitmek istiyorum bende
bulsunlar bize kızlar hamam, kk herşeyi bilir.
hadi sevgili hanımlar hadi kadınlar kulübünün temiz hanımları biliyorum hamama gidiyorsunuz, hemen paylaşın hemen!
merhaba
hamamlarda büyümüş biri olarak yazıyorum konu sahibi arkadaş
dediğin tüm özelliklere sahip gittiğim bi hamam var ama sen tarihi hamam arıyosun
anladığım kadarıyla yıllardır gittiğim hamam bahçelievler yaylada yayla hamamı tertemiz dört dörtlük
bi yer sülalacek yıllardır oraya gidiyoruz ama tarihi hamam değil . tarihi hamam istiyosan fatih tarafında
dolu hamam var tarihi hacı kadın hamamını tavsiye ederim arada sırada oraya gideriz çok güzel tarih kokan bi yer :)
bu dediğim iki yerinde fiyatları gayet uygun hepsi dahil 25 lirayı geçmez. söylediğim iki hamamda hergün açık sadece bayanlara
başka sorunuz varsa cevaplayabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?