Merhaba ben hekimoglunda Aralık ayında 2.500 cektirmistim, 1 dakikalik adet agrisi yaşadım ve anestezisiz oldumMerhaba. Bugün devlet hastanesine HSG çektirmek için randevu almaya gittim ve şu an ağustos ayına randevu verdiklerini söylediler şaka gibi. İstanbul avrupa yakasında HSG rahim filmi çekimi yapan bildiğiniz bi yer var mı acaba fiyat araştırıyorum da. Gidip memnun kaldığınız yer varsa söyler misiniz
Bende hekimoğluna gittim geçen hafta Fatih şubesine ama çekemediler kanamam oldu ilaç içeri girmedi ve nedenini anlamadılarMerhaba ben hekimoglunda Aralık ayında 2.500 cektirmistim, 1 dakikalik adet agrisi yaşadım ve anestezisiz oldum
Merhaba ben geçen ay hekimoğlu görüntülemede yaptırdım 3 bin lira. Ve çok kolay oldu memnım kaldımMerhaba. Bugün devlet hastanesine HSG çektirmek için randevu almaya gittim ve şu an ağustos ayına randevu verdiklerini söylediler şaka gibi. İstanbul avrupa yakasında HSG rahim filmi çekimi yapan bildiğiniz bi yer var mı acaba fiyat araştırıyorum da. Gidip memnun kaldığınız yer varsa söyler misiniz
Merhabalar ben bu ay hekimoğlunda çektireceğim fakat biraz korkuyorum nasıldı sizinkisi çık agrı oldu mu uzun sürdü mü öncesi veya sonrası yapmam gereken bir şey var mı birde titiz yapılıyor muMerhaba ben geçen ay hekimoğlu görüntülemede yaptırdım 3 bin lira. Ve çok kolay oldu memnım kaldım
Birde işlem sonrası gebelik oluştu mu o ayMerhaba ben geçen ay hekimoğlu görüntülemede yaptırdım 3 bin lira. Ve çok kolay oldu memnım kaldım
Hiç ağrı çekmedim ya sadece sıvıyı verdiklerinde hafif adet ağrısı gibi bi his oldu ama çok hafif. Henüz gebelik oluşmadı maalesefMerhabalar ben bu ay hekimoğlunda çektireceğim fakat biraz korkuyorum nasıldı sizinkisi çık agrı oldu mu uzun sürdü mü öncesi veya sonrası yapmam gereken bir şey var mı birde titiz yapılıyor mu
Anladım çok teşekkür ederim pco musunuz sizdeHiç ağrı çekmedim ya sadece sıvıyı verdiklerinde hafif adet ağrısı gibi bi his oldu ama çok hafif. Henüz gebelik oluşmadı maalesef
Evet maalesefAnladım çok teşekkür ederim pco musunuz sizde
Hsg olmadan sizede tedavi başlamadılar dimiEvet maalesef
Evet. Zaten hormonlarım düzenli olduğu için bişey yapmıyolar. 2 ay önce femara kullandım çatlatma iğnesi olmadan. O da tutmadı. Şimdi dr mfk nın ovictor takviyesini kullanıyorum bakalım. Bu ay olmazsa ekime kadar kendimi serbest bırakıcam biraz dinlenmek istiyorum. Ekimde tekrar femara ovitrelle falan bakıcaz artık. İnşallah gerek kalmaz tabiHsg olmadan sizede tedavi başlamadılar dimi
Bende inofolic kullanıyorum zor süreçler ama umarım hayırlı zamanda kavuşuruz bebeklerimize.Evet. Zaten hormonlarım düzenli olduğu için bişey yapmıyolar. 2 ay önce femara kullandım çatlatma iğnesi olmadan. O da tutmadı. Şimdi dr mfk nın ovictor takviyesini kullanıyorum bakalım. Bu ay olmazsa ekime kadar kendimi serbest bırakıcam biraz dinlenmek istiyorum. Ekimde tekrar femara ovitrelle falan bakıcaz artık. İnşallah gerek kalmaz tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?