Istanbul Avrupa Yakasi Kadin Dogumcu oneriniz varmi ?

sudemeda01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2019
18
4
1
36
Kizlar acil kadin dogumcu onerilerilerinizi bekliyorum.Florance nightingale hastanesinde Dr Recep Bey e gidiyordum ama dr kisa bir sure once ordan ayrilmis ve hicbir sekilde telden kendisine ulasamiyoruz.Pahalilik durumu fln ilgilenmiyorum.bebegimin takip edilmesi gereken durumlari var ve doktorsuz kaldim suan :(((ilgili ve bilgili kadin dogumcu araniyor varmi onerileriniz 😊

Gecmiş olsun allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin inşallah. Medipol mega da Duygu Işıl gencer var hem hastane iyi hem doktor çok iyi. Biz memnun kaldik. İlgili bir doktor zaten çok yoğun. Hastanede baya pahali

Kizlar acil kadin dogumcu onerilerilerinizi bekliyorum.Florance nightingale hastanesinde Dr Recep Bey e gidiyordum ama dr kisa bir sure once ordan ayrilmis ve hicbir sekilde telden kendisine ulasamiyoruz.Pahalilik durumu fln ilgilenmiyorum.bebegimin takip edilmesi gereken durumlari var ve doktorsuz kaldim suan :KK43:((ilgili ve bilgili kadin dogumcu araniyor varmi onerileriniz 😊

avrasya hospital nurcan hanım bir de özel muayehane bakırköy serhat sakız var. her ikisi de gerek mesleki gerek cana yakınlğı kişilik olarak muhteşem insanlar....kesinlikle tavsiye ederim.

Acıbadem Atakent hastanesi doktor Mesut Kayman kesinlikle. Ben kendisinden çok memnunum hem mesleki bilgisi çok iyi hem insana sürekli moral veriyor. Ayrıca hiçbir şekilde para yanlısı birisi değil.

Acıbadem Atakent hastanesi doktor Mesut Kayman kesinlikle. Ben kendisinden çok memnunum hem mesleki bilgisi çok iyi hem insana sürekli moral veriyor. Ayrıca hiçbir şekilde para yanlısı birisi değil.
Ben bugun bir doktora gittim.burdaki yorumlar uzerine dr murat bey bahcesehirde adam bilgili gibi duruyor fln elimden kagitlari aldi bebekle ilgili hemen ordan son adet tarihimi gordu girdi kafadan olcumler yapti yahu diorum bebek.bir gafta geriden gec yumurtlama diorum.anlatamadim gitti sacma sapan isler yapti dahada bu istanbulda ozellikle avrupa yakasinda doktora gitmicem doktorlar o kadar paragoz olmuski canim sinirlerim bozuldu butun gun agladim.

Ben bugun bir doktora gittim.burdaki yorumlar uzerine dr murat bey bahcesehirde adam bilgili gibi duruyor fln elimden kagitlari aldi bebekle ilgili hemen ordan son adet tarihimi gordu girdi kafadan olcumler yapti yahu diorum bebek.bir gafta geriden gec yumurtlama diorum.anlatamadim gitti sacma sapan isler yapti dahada bu istanbulda ozellikle avrupa yakasinda doktora gitmicem doktorlar o kadar paragoz olmuski canim sinirlerim bozuldu butun gun agladim.
kuzum maddi durumunu bilmiyorum ama avrasya nurcan hanımı ya da serhat beyi dene inan içini çok rahatlayacak istesende yüreğinde ayaklarında geri gelmeyecek....hele serhay beyin bütün hastaları kendisinin fanı oldu...hala görüşürüz sadece doktor değil çok da abilik yapmıştır emeğini iyiliğini hiç unutmam...rahmetli anacığım bile onun dediklerinden başkasına inanmazdı....

Kizlar acil kadin dogumcu onerilerilerinizi bekliyorum.Florance nightingale hastanesinde Dr Recep Bey e gidiyordum ama dr kisa bir sure once ordan ayrilmis ve hicbir sekilde telden kendisine ulasamiyoruz.Pahalilik durumu fln ilgilenmiyorum.bebegimin takip edilmesi gereken durumlari var ve doktorsuz kaldim suan :KK43:((ilgili ve bilgili kadin dogumcu araniyor varmi onerileriniz 😊
Gayrettepe Florence Nightingalede Aykan Özçelik'e gidiyorum gayet de memnunum. İnsanı strese sokmuyor bilgi veriyor rahatlatıyor bizi. Eşimin de benim de içimize sinmişti ilk gittiğimizde.

kuzum maddi durumunu bilmiyorum ama avrasya nurcan hanımı ya da serhat beyi dene inan içini çok rahatlayacak istesende yüreğinde ayaklarında geri gelmeyecek....hele serhay beyin bütün hastaları kendisinin fanı oldu...hala görüşürüz sadece doktor değil çok da abilik yapmıştır emeğini iyiliğini hiç unutmam...rahmetli anacığım bile onun dediklerinden başkasına inanmazdı....
Bugun ozel levent hastanesinde nihal hanima gittim son adet tarihimi hatirlamadigimi soyledim 😁
Sonra olcumler yapti dedim bu bebek ne zaman olmus hakkatende bebegin olus tarihini bildi sanirim doktorumu buldum 😁erkek doktorlar beni anlamiyor ben onu anladim kadin olunca gec yumurtlama olcum fln konusunda daha hassas oluyorlar.

Gayrettepe Florence Nightingalede Aykan Özçelik'e gidiyorum gayet de memnunum. İnsanı strese sokmuyor bilgi veriyor rahatlatıyor bizi. Eşimin de benim de içimize sinmişti ilk gittiğimizde.
Canim ben Florence Nightingalede ki Recep bey e gidiyordum bu detayli test e bin küsür lira verdim.daha bir suru testine herseyin iyisi olsun diye doktor hastaneden bi ayrildi o ayrilis ulasamiyorum birde florence nightingale nin sistemine gitmis benim bebegin hatali olcum haftasini girmis hangi florance nightingale ye gitsem doktor sistemden acip bakinca hatali olcum haftasini gorup ona gore uyduruk bi hesap cikartio.o yuzden oraya gitmiyorum.:)

Bnde anadolu yakasinda oturuyorum ama ist florence prof cem iyibozkurta gidiyorum sevdim kendisini. Anadolu yakasinda hastanede degil ama caddede erdogan saglamer var klomen ve cat ignesi tesavimi yapti asiri iyidir psikolog gibi:)

Ben bugun bir doktora gittim.burdaki yorumlar uzerine dr murat bey bahcelievler adam bilgili gibi duruyor fln elimden kagitlari aldi bebekle ilgili hemen ordan son adet tarihimi gordu girdi kafadan olcumler yapti yahu diorum bebek.bir gafta geriden gec yumurtlama diorum.anlatamadim gitti sacma sapan isler yapti dahada bu istanbulda ozellikle avrupa yakasinda doktora gitmicem doktorlar o kadar paragoz olmuski canim sinirlerim bozuldu butun gun agladim.

Bugun ozel levent hastanesinde nihal hanima gittim son adet tarihimi hatirlamadigimi soyledim 😁
Sonra olcumler yapti dedim bu bebek ne zaman olmus hakkatende bebegin olus tarihini bildi sanirim doktorumu buldum 😁erkek doktorlar beni anlamiyor ben onu anladim kadin olunca gec yumurtlama olcum fln konusunda daha hassas oluyorlar.
Senin adına sevindim canım... Bundan sonra herşey çok güzel olsun inşaAllah