• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Istanbul -avrupa yakası oyun grubu

SYMALN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2011
103
1
46
İstanbul
merhaba arkadaşlar ,

15 ay ---- 2 yaş arası çocuklarımız için; oyun grubu kurmak isteyen arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum...

:34::34::34:

Son düzenleme:
slm 18 aylik kizim var ve uzun zamandir oyun grubu ariyorum ikimizinde sosyallesmeye ihtiyacimiz var biz variz

Merhaba,

çok sevindim konuya cevap veren birilerinin olmasına :)
biz de oyun grubu kuracak arkadaşlar arıyoruz zaten umarım bunu başarabiliriz.
nerede oturuyorsunuz ?
semt?
:34:

Merhaba arkadaslar benimde 19 aylık bir oğlum var yaşıtlariyla oyun oynamasını birseyler paylaşmasını bende istiyorum.su an Fatih civarında oturuyorum 1-2 aya kadar Bahçelievler tarafına taşınacağım.havalar soğuk cocuklarda bizlerde evlere kapandık mecburen inşallah guzel dostluklar kurabiliriz bir mesajla.:7:

Merhaba arkadaslar benimde 19 aylık bir oğlum var yaşıtlariyla oyun oynamasını birseyler paylaşmasını bende istiyorum.su an Fatih civarında oturuyorum 1-2 aya kadar Bahçelievler tarafına taşınacağım.havalar soğuk cocuklarda bizlerde evlere kapandık mecburen inşallah guzel dostluklar kurabiliriz bir mesajla.:7:

MERHABA,

konuya birilerinin cevap vermesi çok güzel:)
ben de sarıyer civarında oturuyorum , çok yakın değiliz ama çocuklarımızın sosyallesmesi adına fedakarlık yaparak,uzak yakın dememek lazım diye düşnüyorum.
havaların biraz düzelmesiyle bir araya gelip güzel bir ortam olusturabiliriz.

MERHABA,

konuya birilerinin cevap vermesi çok güzel:)
ben de sarıyer civarında oturuyorum , çok yakın değiliz ama çocuklarımızın sosyallesmesi adına fedakarlık yaparak,uzak yakın dememek lazım diye düşnüyorum.
havaların biraz düzelmesiyle bir araya gelip güzel bir ortam olusturabiliriz.

Kapalı bir alanda gorusebilirsek soğuk sorun olmaz ama benimki kalabalığa pek tahammül edemiyor haftasonları avm ye götürmüyorum onu sizin bebeğiniz kaç aylık kız erkek ? Oğlum çok arkadas canlisidir uysal bir cocuktur eğer müsait olursak haftaya görüşmek isterim.:44:

Kapalı bir alanda gorusebilirsek soğuk sorun olmaz ama benimki kalabalığa pek tahammül edemiyor haftasonları avm ye götürmüyorum onu sizin bebeğiniz kaç aylık kız erkek ? Oğlum çok arkadas canlisidir uysal bir cocuktur eğer müsait olursak haftaya görüşmek isterim.:44:

MERHABA,

benim kızım da 17 aylık , bu havada mecburen kapalı avm lere götürüyorum çünkü başka alternatif yok:(
kızım daha çok park ve açık mekanları seviyor yaza artık.
kızım da sever çocukları , hırpalamaz vurmaz kötü davranmaz asla , birlikte oyun oynamak ister sadece.

MERHABA,

benim kızım da 17 aylık , bu havada mecburen kapalı avm lere götürüyorum çünkü başka alternatif yok:(
kızım daha çok park ve açık mekanları seviyor yaza artık.
kızım da sever çocukları , hırpalamaz vurmaz kötü davranmaz asla , birlikte oyun oynamak ister sadece.

Müsait olursak hafta ici görüşmek isterim İstinye Park'ta oyun yerleri vardır değil mı ?

Merhaba,
Kreşlere 36 aydan küçükleri almıyorlar. 36 aydan küçükler için bir çözüm var mı?
Burası değil belki yeri ama sormuş bulundum.

Back
X