Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm 18 aylik kizim var ve uzun zamandir oyun grubu ariyorum ikimizinde sosyallesmeye ihtiyacimiz var biz variz
Merhaba arkadaslar benimde 19 aylık bir oğlum var yaşıtlariyla oyun oynamasını birseyler paylaşmasını bende istiyorum.su an Fatih civarında oturuyorum 1-2 aya kadar Bahçelievler tarafına taşınacağım.havalar soğuk cocuklarda bizlerde evlere kapandık mecburen inşallah guzel dostluklar kurabiliriz bir mesajla.![]()
MERHABA,
konuya birilerinin cevap vermesi çok güzel:)
ben de sarıyer civarında oturuyorum , çok yakın değiliz ama çocuklarımızın sosyallesmesi adına fedakarlık yaparak,uzak yakın dememek lazım diye düşnüyorum.
havaların biraz düzelmesiyle bir araya gelip güzel bir ortam olusturabiliriz.
![]()
slm 18 aylik kizim var ve uzun zamandir oyun grubu ariyorum ikimizinde sosyallesmeye ihtiyacimiz var biz variz
Kapalı bir alanda gorusebilirsek soğuk sorun olmaz ama benimki kalabalığa pek tahammül edemiyor haftasonları avm ye götürmüyorum onu sizin bebeğiniz kaç aylık kız erkek ? Oğlum çok arkadas canlisidir uysal bir cocuktur eğer müsait olursak haftaya görüşmek isterim.:44:
MERHABA,
benim kızım da 17 aylık , bu havada mecburen kapalı avm lere götürüyorum çünkü başka alternatif yok
kızım daha çok park ve açık mekanları seviyor yaza artık.
kızım da sever çocukları , hırpalamaz vurmaz kötü davranmaz asla , birlikte oyun oynamak ister sadece.
Müsait olursak hafta ici görüşmek isterim İstinye Park'ta oyun yerleri vardır değil mı ?