İstanbul Avrupa Yakasında Doğum İçin Doktor Tavsiyesi

pileki

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2014
26
0
1
İstanbul
Kızlar merhaba,

Avrupa yakasında Devlet Hastanesi /Özel hastanede doğum yapıp memnun kalan yada aman sakın gitme diyeceğiniz doktor/hastaneler varsa bilgi verirmisiniz. Cerrahpaşa'da doğum yapan varsa ayrıcada yazabilirse çok sevinirim.Normal doğum istiyorum umarım hamile olan herkesin doğumu istediği gibi ve sorunsuz geçer.

Kızlar merhaba,

Avrupa yakasında Devlet Hastanesi /Özel hastanede doğum yapıp memnun kalan yada aman sakın gitme diyeceğiniz doktor/hastaneler varsa bilgi verirmisiniz. Cerrahpaşa'da doğum yapan varsa ayrıcada yazabilirse çok sevinirim.Normal doğum istiyorum umarım hamile olan herkesin doğumu istediği gibi ve sorunsuz geçer.

cnm geçen ay asya hastanesınde bı tanıdıgım ucretsız dogum yapmıstı cok memnundu duygu hastanesıde guzel perrsonelı falan vakıf gureba bezmıalemıde onerebılırım henuz hamıle kalamadım ama bezmıalemı sevıyorum bebgım olursa oraya gıtmeyı dusunuyorum ınsallah

Sevgili Sernes,

Tavsiyerin için teşekkür ederim, bahsettiğin hastaneleri araştırıyorum. İnşaaşşah sende tez vakit, evladını sağlıkla kucağına alırsın

Back
X