- 3 Kasım 2012
- 1.556
- 2.136
- 333
- Konu Sahibi cigdemmm26
-
Düzgün bey yeğenimin takibini yaptı ancak ben memnun kalmadım .nedenşne gelince yengem normal Doğum istiyordu ,normal diyerek devam etti ,daha haftasına varken bebek 3,5 kiloyu geçiyor normal Doğum olmaz diye korkutarak sezeryana aldı ve sonuç yeğenim 2800kg doğdu .
Ben de haftalardır arayış içindeyim. Nisa'yı artık hiç kimse önermiyor. Ben de doktorları tecrübeli baya diye tercih etmek istemiştim. Ancak devlet hastanesinden beter artık diyorlar. 4-5 yıl önce çok iyiymiş. Medipol mega var aklımda. Onun içinde çok olumlu seyler Yok ama en azından hastane temiz rahat. Hala kafam çok karışık benim de.kızlar Merter’de oturuyorum. Çok uzak olmayan hastane araştırıyorum.Hamilelik boyunca devam etmek istiyorum. Doktor daha önemli tabiki. Şuan medicana Bahçelievler’de düzgün Korkmaz,özel doğan hastanesinde Serdar Kayın,Nisa hastanesinde Mürüvvet ve Asiye hanım var duyduklarım. Bunlarla ilgili bilgisi olan yada öneride bulunacak varsa çok sevinirim.
Arkadaslar koç üniversitesi hastanesine baktınız mı orası da yeni bir hastaneymiş
Merhaba ne yaptiniz doktor isinizi nereye gidiyorsunuz? Dogan hastanesi nerede oluyor
Esenler medıpol Burcu Aydın Boyama adlı bi doktoru söylediler. Nette baktım hep süper yorumlar yapılmış şaştım kaldım valla duyan var mı acaba bu doktoru??
ben duymustum 2 sene önce ama cok yogundu. en yakın randevuyu 45 gun sonrasına veriyorlardı gitmedim. ugrasamam o kadar yogun doktor istediginde randevu alamazsan ne anlamı var ki
Merhabalar, bende Nalan Hanım'a başlamayı düşünüyorum. Siz hala devam ediyor musunuz acaba? Hastaneden genel olarak memnun musunuz ? :)Eğer yakın olanlar varsa Medikal Park Gazi Osman Paşa Dr. Nalan Karacaoglu takipli doktorum kesinlikle tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?