İstanbul Avrupa yakasında hastane ve doktor önerileri

cigdemmm26

Mucizem geldi...
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2012
1.556
2.136
333
kızlar Merter’de oturuyorum. Çok uzak olmayan hastane araştırıyorum.Hamilelik boyunca devam etmek istiyorum. Doktor daha önemli tabiki. Şuan medicana Bahçelievler’de düzgün Korkmaz,özel doğan hastanesinde Serdar Kayın,Nisa hastanesinde Mürüvvet ve Asiye hanım var duyduklarım. Bunlarla ilgili bilgisi olan yada öneride bulunacak varsa çok sevinirim.

Düzgün bey yeğenimin takibini yaptı ancak ben memnun kalmadım .nedenşne gelince yengem normal Doğum istiyordu ,normal diyerek devam etti ,daha haftasına varken bebek 3,5 kiloyu geçiyor normal Doğum olmaz diye korkutarak sezeryana aldı ve sonuç yeğenim 2800kg doğdu .

Anladım canım. Bilgi verdiğin için sağol. Aklımda doğam Hastanesi var şuan. Serdar kayın ı çok duydum herkesten. Bide ona görünücem inş

Ben de haftalardır arayış içindeyim. Nisa'yı artık hiç kimse önermiyor. Ben de doktorları tecrübeli baya diye tercih etmek istemiştim. Ancak devlet hastanesinden beter artık diyorlar. 4-5 yıl önce çok iyiymiş. Medipol mega var aklımda. Onun içinde çok olumlu seyler Yok ama en azından hastane temiz rahat. Hala kafam çok karışık benim de.

nisaya seneler once gitmiştim devlet hastanesinden beter bekletiyorlardı ve vazgecmiştim. şuan aşılama surecindeyim tutarsa ne yaparım bilmiyorum. sizi takip ediyorum hanımlar bakalım onerileri goreyim ben de :)

Kızlar şuanlık kararım doğan Hastanesi Serdar kayın gibi. Bu ay duruma göre gidicem bi. Doğum ücretleri ne kadar onu da öğrenmek istiyorum. Medicana da normal 3500,1gece yatış dahil. Sezeryan 4200,2 gece yatış dahil dedi. Biraz pahalı geldi sanki bana sizin fikriniz nedir??

Arkadaslar koç üniversitesi hastanesine baktınız mı orası da yeni bir hastaneymiş

Onu duymadım canım. Arkadaş Florya’da Aydın Üniv bağlı Medical park açıldı çok uygun fiyatları da demişti. Ben gitmedim ama aklımda orası da var

Merhaba ne yaptiniz doktor isinizi nereye gidiyorsunuz? Dogan hastanesi nerede oluyor

Merhaba ne yaptiniz doktor isinizi nereye gidiyorsunuz? Dogan hastanesi nerede oluyor

Canım senle temmuz anneleri grubundayız aynı zamanda :) şuan Medicana ya gidiyorum. Ama bi ara doğan hastanesine Serdar beye de gidicem. Çok iyi yorumlar duydum onla ilgili. Doğan Hastanesi Florya metrobüs durağının hemen orda yürüme mesafesinde canım.

Esenler medıpol Burcu Aydın Boyama adlı bi doktoru söylediler. Nette baktım hep süper yorumlar yapılmış şaştım kaldım valla duyan var mı acaba bu doktoru??

Esenler medıpol Burcu Aydın Boyama adlı bi doktoru söylediler. Nette baktım hep süper yorumlar yapılmış şaştım kaldım valla duyan var mı acaba bu doktoru??

ben duymustum 2 sene önce ama cok yogundu. en yakın randevuyu 45 gun sonrasına veriyorlardı gitmedim. ugrasamam o kadar yogun doktor istediginde randevu alamazsan ne anlamı var ki

ben duymustum 2 sene önce ama cok yogundu. en yakın randevuyu 45 gun sonrasına veriyorlardı gitmedim. ugrasamam o kadar yogun doktor istediginde randevu alamazsan ne anlamı var ki

Eşimin iki arkadaşı da ona gidiyormuş.ilk gidişte randevu almak zormuş ama sonraki randevuları muayeneden çıkarken kendisi veriyormuş. Bir sürü yorum var onla ilgili. Gerçekten dedikleri kadar var mı merak ettim açıkçası. Alabilirsem bi randevu alıp bi kere gitmeyi düşünüyorum

Medicine Nuriye ünsel.. ilk takibimi ve doğumumu onda yaptım normal Doğum da ısrarcı bir doktor. Melek gibi bir kadın. Şu an maddi durum sebebiyle gidemiyorum ama oğlum da gittiğim de diğer hastanelere oranla çok uygundu şimdi nasıl bilmiyorum bir araştırın derim

Henüz maalesef alternatif bulamadım ama Koç Üniversitesi'ni de perinatologunu da adını vermek istemediğim çok övülen ancak tersi tecrübelere sebep olan erkek uzman doktorunu da kesinlikle tavsiye etmiyorum. Yaşattıkları stres ve üzüntünün telafisi yok, üstelik şikayete geri dönüş yapmaktan aciz bir kurumsal yapısı mevcut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…