Istanbul avrupa yakasinda kadin dogum uzmani onerileriniz

Cndn_34

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2016
20
3
6
34
4 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Hastane ve kadın doğum doktorları hakkında bir bilgim yok. Bana yardımcı olursaniz çok sevinirim. Bir de avrupa yakasında suda doğum yapan var mi tecrubelerinizi paylasirsaniz çok çok mutlu olurum.

cnm mrb bende yenı hamıle oldugumu ögrendım bahcelıevler ızzettın calıslar caddesinde dr.ülkü çarkmana giidormm gebelıkten öncede gıdıodumm şahane bır kadın tavsıye ederm kesınlıklee yakın cevremden cok kişi gitti

Bahçelievler -Metroport yanı (Busidence) .Dr ali Osman Koyuncuoğlu. Olağanüstüdür.Rabbim iki dünyada razı olsun

Ota Jinemed'e gidiyorum şimdilik, Beşiktaş'ta, Alparslan Baksu'ya.

Canim istanbul bahcelievler ozel meltem hastanesi op.dr.Nuray hanim var cok iyi benim kayinvalidemi bile o dogurtmus dusun 45-50 arssi yasi sanirim ama cok iyi

cnm mrb bende yenı hamıle oldugumu ögrendım bahcelıevler ızzettın calıslar caddesinde dr.ülkü çarkmana giidormm gebelıkten öncede gıdıodumm şahane bır kadın tavsıye ederm kesınlıklee yakın cevremden cok kişi gitti
muayene ücreti ne kadar canım?

özel bi klinik 200 tl muayeene ucretı ama yardımcı oluyolar zaten bır kere verdgın ucrette yıne bır ıkı kere daha ucretsız gıdebılıosun
yumurta takibi iiçin falan mı diğer gidişler
bir de orda her türlü tahlil yapılıyor mu hormon falan?

yumurta takibi iiçin falan mı diğer gidişler
bir de orda her türlü tahlil yapılıyor mu hormon falan?
sen ne ıcın gıdıceksın yumurta takıbı de yapıo testlerını dısardann yaptrabılırsın orda yapılmıo ıstedgnn yerde yaptr dıoo anlasmalı bır hastanesı var fakat sıkmıyo yanı kımseyı ben cok memnunumm hamıle kalmdan öncede gtttım cok sukur dedgnden cıkmadım allah da nasıp ettı hamıle kaldm

mrh cannım öncelikle hayrlı olsun ben de 6 ayılık gebeyım 4 tane duşugum oldu kımse bana yardımcı olamadı bebeklerim hep düşüyordu takı bagcılar safa hastanesınde çalısan dr tea yı bulana kadar. allah razı olsun şuan çok iyi gidiyor orda doğum yapmayı düşünüyorum sanada tavsiye ediyorum.

Gözün aydın bebeğini kucağına aldığın günler yakın hayırlısıyla. Rabbim kavuştursun.

Back
X