istanbul avrupa yakasında kadın doğum uzmanı tavsiyeleri

hnk

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2010
1.722
92
358
İstanbul
merhabalar... ben aslen istanbullu değilim ama istanbulda yasıyorum.. kendime avrupa yakasında bir kadın doğum uzmanı arastırıyorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum...

çok teşekkür ederim.. bu arada ilk muayeneye kacıncı haftada gidilmelidir bilginz var mı bu konuda?

çok teşekkür ederim.. Bu arada ilk muayeneye kacıncı haftada gidilmelidir bilginz var mı bu konuda?

ataköyde özel muayenesı olan tulın kocatepe var bıde memorıalda fıgen hanım var ıkısıde ıyı doktorlar.bende 3 haftalık hamıleyım daha cok yenı yarın gıtmeyı dusunuyorum.

çok teşekkür ederim.. bu arada ilk muayeneye kacıncı haftada gidilmelidir bilginz var mı bu konuda?

merhaba arkadaşım ben hamile kalır kalmaz dr.a gitmeni öneririm.ben gitmedim.biraz zaman geçsin diye düşünüyordum.testride evde kendim yaptım.sonra bir baktımki dış gebelikmiş ve artık çok geçmiş.o yüzden şimdi herkese emen doktora gitmelerii öneriyorum.vajinal muyene şart

Ben Avcılar Medicana Hastanesini öneririm canım. Op.Dr.Özgür Tetikcan (kendisi bayan) benim doktorum ve inanılmaz memnunum. İnsana inanılmaz güven veren, güleryüzlü ve çok iyi bir doktor.. Aynı hastanede bir kez de acil muayene olduğum Op.Dr.Onur Bey var ve o da son derece ilgili bir doktordu. O yüzden içim çok rahat etmişti, "hastanenin tüm kadın doğum doktorları çok iyi hekimler" diye sevinmiştim... Üstelik gece nöbetçi olarak da kadın doğum uzmanı bulabilmek büyük avantaj, bana gerekmişti bir kez mesela...

Doktorlar normal doğumda pazar günü, gecenin bir yarısı bile doğuma giriyor olsan koşup yanına geliyorlar ve yanında oluyorlar ayrıca :))

Son olarak fiyatlar da oldukça uygundu diye hatırlıyorum. Yanlış hatırlamıyorsam sigortaya normal doğum 500, sezeryan 700 lira gibi bir şeydi...

Umarım içine sinen bir doktor bulabilirsin canım...

anladım canım çok teşekkür ederim... bana da yakın üstelik gayet içime sindi.. tekrar tekrar çok teşekkürler ilgine...

bir arkadaşımında basına geldi canım biliyorum zor gerçekten.. allah acil şifalar versin.. ilk bebek miydi

merhaba gizem hanım ben de avcılar medicana ya gidiyorum 7 haftalık hamileyim. yavuz bey e muayene oluyorum.ben normal doğum istiyorum. özgür hanımı da iyi diye duydum. sizce hangisini tercih etmeliyim? siz normal doğum mu yaptınız? özgür hanımı daha çok normal doğuma teşvik ediyor diye duydum acaba doğru mu? umarım mesajımı görürsünüz. teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…