istanbul avrupa yakasında kadındoğum doktoru arıyorum

tugbaemrah

hoşgeldin hayatıma oğlumm ve küçük miniğim
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2011
5.616
103
363
arkadaşlar merhaba
biliyosunuz ki her kadın için jinokolojik muayne kabus gibidir ben geçen ay bebeğimin kalbi durduğu için aldırmak zorunda kaldım ve bidaha o hastane ve doktora gitmek istemiyorum bana önerebileceğiniz doktor varmı hem beni takip edicek hemde yeni gerçekleşmesini istediğim hamilelik döneminde beni aydınlatıcak
yorumlarınızı rica ediyorum

Son düzenleme:
canım,

ben çamlıca medicana da doğurdum. bende senin gibi avrupa yakasında oturuyorum.
iki çoçuk doğurdum. ikisinede ona gittim. allah razı olsun, allah tuttuğunu altın etsin. melek insan. ne deyim bilmiyorum. facebook varsa gir sitesine bak, gönlünün güzelliği yüzüne yansımış insan.

ısrarla öneririm. canım doktorum güzel doktorum dr. sibel açıkalın. (hemde orta yaşlarda seni anlar, yormaz, üzmez, rencide etmez)

canım,

ben çamlıca medicana da doğurdum. bende senin gibi avrupa yakasında oturuyorum.
iki çoçuk doğurdum. ikisinede ona gittim. allah razı olsun, allah tuttuğunu altın etsin. melek insan. ne deyim bilmiyorum. facebook varsa gir sitesine bak, gönlünün güzelliği yüzüne yansımış insan.

ısrarla öneririm. canım doktorum güzel doktorum dr. sibel açıkalın. (hemde orta yaşlarda seni anlar, yormaz, üzmez, rencide etmez)

ya aslında annemlere çok yakın ama ben avcılarda oturuyorum ve acil bi durum oldugunda nasıl gidicem biliyosunki o köprüyü geçene kadar 9 doğururum heralde :) ama çok teşekkürler tavsiyen içinnn

Avcılar MEdicana Dr. Özgür Tetikcan Hanım'ı tek geçerim. Çok doktor dolaştım hamileyken. Özgür Hanımı bana Allah gönderdi. Mutlaka ama mutlaka, ama mutlaka tavsiye ederim!!!! Allah ondan binlerce kere razı olsun, tuttuğunu altın etsin. HArika bir doktor. Çok tecrübeli, bilgili, araştıran ve bir o kadar da hem kendi rahat hem de hastasını rahatlatan bir doktor. Çok da dürüst... Allah ona her şeyin en güzelini versin... Mutlaka bir uğra tanış bence en azından canım, yakınsın madem...

Avcılar MEdicana Dr. Özgür Tetikcan Hanım'ı tek geçerim. Çok doktor dolaştım hamileyken. Özgür Hanımı bana Allah gönderdi. Mutlaka ama mutlaka, ama mutlaka tavsiye ederim!!!! Allah ondan binlerce kere razı olsun, tuttuğunu altın etsin. HArika bir doktor. Çok tecrübeli, bilgili, araştıran ve bir o kadar da hem kendi rahat hem de hastasını rahatlatan bir doktor. Çok da dürüst... Allah ona her şeyin en güzelini versin... Mutlaka bir uğra tanış bence en azından canım, yakınsın madem...

çok teşekkürler cnm bi denicem bakalım

kimse bana yardımcı olmuyooo :((( kızlar yaaaa avcılarda oturuyorum ve acil doktor arıyorumm

günaydın ben tesadüfen şimdi gördüm epeydir girmiyodum 2gündür bakınıyorum.bende avcılardayım ve beylikdüzü acıbademe Aylin hanıma gidiyorum 5 tane doktor gezdim ama çok şükür gönlüme göre birini buldum 5yıldır tanıyorum ilk doğumumu o yaptırdı herkesede öneriyorum insanlarla iletişimi mükemmel son derece duyarlı ve hassas biri ağladığınızda sizinle beraber ağlayan güldüğünüzde sizinle gülebilen son derece anlayışlı biridir.sgk anlaşması yok hastanenin muayene ücreti 200tl sanırım tavsiye ederim.hayırlısı olsun bu arada...

merhaba,
ben incirli ethica hastanesine gidiyorum, şu anda çok memnunum, hem özel hastane hem de sgk ile anlaşmaları var bu nedenle bir kaç arkadaşıma da tavsiye ettim şu anda onlar da benimle aynı doktora gidiyorlar,
doktorum Elif Esra Uyar, kendisi ayrıca başhekim yardımcısı, her konuda yardımcı olup anlayacağımız şekilde bizleri bilgilendiriyor, inanılmaz pozitif bir doktor bu da bana güven veriyor, hatta 7 gün 24 saat ne zaman arasam rahatlıkla ulaşıp kendisinden yardım alabiliyorum
kesinlikle bu doktoru size öneririm,

arkadaşlar merhaba
biliyosunuz ki her kadın için jinokolojik muayne kabus gibidir ben geçen ay bebeğimin kalbi durduğu için aldırmak zorunda kaldım ve bidaha o hastane ve doktora gitmek istemiyorum bana önerebileceğiniz doktor varmı hem beni takip edicek hemde yeni gerçekleşmesini istediğim hamilelik döneminde beni aydınlatıcak
yorumlarınızı rica ediyo

ben sana bahçelievler hizmet hastanesi sait beyi öneriyorum gerçekten çok iyi bi doktor hem sana o kadarda uzak değil ssklıya 80 tl muayene ücreti çok uçuk rakamda değil her yönden iyi bence ben memnun kaldım

Back
X