İstanbul Avrupa Yakasında rahim filmi çektirebileceğim yerler hakkında bilgi;

a.sahin

annen seni bekliyorrrrrrr
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2009
579
2
96
40
İstanbul
selam kızlar bugün tedaviye en baştan başladım cerrahpaşa tıp fakültesinde
smear testi yaptırdım 19 unda sonuçları alacağım ayrıca yapılan ultrason incelemesinde hormonlarımın normal olduğu sadece polikistik gibi göründüğünü söyledi.tüp bebeğe gerek kalmayacağını da söyledi.aşılama olucak sanırım.fakat kesin bir sonuç ancak hsg filminden ve bu testlerinden sonucundan sonra söyleyebileceğini belirtti.
fakat cerrahpaşa da hsg filmi çektireceğim yer yokmuş avrupa yakasında bana önerebileceğiniz bir yer ve mümkünse ssk anlaşmalı olursa sevinirim

fındıkzade radyotomda değişik bi alet kullanılıyormuş acısızmış orda deneyin isterseniz.

ben dün çektirdim canım özel güngören hastanesinde opr.dr.tülay aydın koldaş çekti öyle çookta acı vermiyo katlanılabilir yani.ayrıva fiyatıda çook uygun 165 tl diğer hatanelerde 500 tl ye kadar duydum en uygnu buydu canım çookta çabuk bitiyo işlem yardımcı olabildiysem sevinirim..:))

sağolun kızlar radyotomda 300 tl imiş aradım sordum
cerrahpaşa da tedavi gördüğüm halde doktorum orda rahim filmi çekildiğini bilmiyomuş nasıl bir doktorsa artık
cerrahpaşa da çektireceğim inşallah ssklı olduğum için ücretsiz olcak
sabırsızlıkla adet olmayı bekliyorum ama 2 aydır olmuyorum

ssk anlaşması yok kesinlikle fındıkzade radyotom cevat bayrak
ben de 6 ay önce filan orda çekitridm
hem çook kısa sürdü hemnde hiç bişey hisssetmedimn
ben cektirriken 320 tl idi
Allah şifanı versinn kardeşim

TEŞEKKÜR EDERİM CNM SAĞOL
AMA CERRAHPAŞADA ÇEKİLİYORMUŞ SSKLI OLARAK ÜCRETSİZ BENİM AKILLI DOKTORUMUN HABERİ YOKTU SANIRIM:d:d:d::d

arkadaşlar merhabalar aranıza yeni katılıyorum rahim filmiyle ilgili yorum yapmak istedim bende çok korkuyordum ama hiç korkulacak bişey yok bügün çektirdim fındıkzade radyomar çok kaliteli aletlerle çekildi film ve hiç bişey anlamadan oldu bitti kesinlikle orayı tavsiye ediyorum herkeze eminim memnun kalıcazsınız allah hepimizin yardımcısı olsun....

ben gecen sene haseki hastanesinde ücretsiz yaptırdm istersen bır arastır...

cnm anestesi ile mi yaptırdın

ben geçen sene esenler avicencede çektirdim 250 tl idi.

selam kızlar

bugün rahim filmimi çektirdim çok şükür tüplerim açık çıktı hiçbir sorun yok ama canım çok yandı:)
geçen hafta yaptırdığım amh,fsh,tsh testlerimide 3 hafta sonra alıp doktoruma götürücem bundan sonra hayırlısı inşallahhhhh dualarınızı eksik etmeyin

ben fındıkzade de radyotom görüntüleme merkezinde çektirdim 320tl verdim son teknelojıyle çekiliyor.çok güzel ilgileniyorlar.Hiç acı ağrı hissetmedim tavsiye ederim.Bakırköyde de varmış sanırım yerleri.

Arkadaşlar merhaba uzun zamandır giremiyordum
tüm testlerimi rahim filmimi(bakırköy alfa tanı merkezinde) herşeyimi yaptırdım çok şükür herşey temiz çıktı
sadece tiroidim biraz yükselmiş onunda tedavisine başlıcam inşallah aşılamayı yaparız dedi doktorum bakalım kısmet artık
bundan sonrası hayırlısı artık
allahım herkese anneliği tattırsın. Isteyipte olmayan bebeklerine kavuştursun.
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Amin canım inşallah sağlıkla bebişini kucagina almayi nasip etsin rabbim. Testlerini özeldemi yaptirdin canim devlettemi yoksa. Kan tahlillerin kac lira tuttu bende istiyorum arastirma safhasindayim henuz

uzun zamandır yoktum ama müthiş haberle döndum hiçbir kür kullanmadan aşılama yapmadan şuan 2 aylık hamileyim Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…