selam kızlar bugün tedaviye en baştan başladım cerrahpaşa tıp fakültesinde
smear testi yaptırdım 19 unda sonuçları alacağım ayrıca yapılan ultrason incelemesinde hormonlarımın normal olduğu sadece polikistik gibi göründüğünü söyledi.tüp bebeğe gerek kalmayacağını da söyledi.aşılama olucak sanırım.fakat kesin bir sonuç ancak hsg filminden ve bu testlerinden sonucundan sonra söyleyebileceğini belirtti.
fakat cerrahpaşa da hsg filmi çektireceğim yer yokmuş avrupa yakasında bana önerebileceğiniz bir yer ve mümkünse ssk anlaşmalı olursa sevinirim
selam kızlar bugün tedaviye en baştan başladım cerrahpaşa tıp fakültesinde
smear testi yaptırdım 19 unda sonuçları alacağım ayrıca yapılan ultrason incelemesinde hormonlarımın normal olduğu sadece polikistik gibi göründüğünü söyledi.tüp bebeğe gerek kalmayacağını da söyledi.aşılama olucak sanırım.fakat kesin bir sonuç ancak hsg filminden ve bu testlerinden sonucundan sonra söyleyebileceğini belirtti.
fakat cerrahpaşa da hsg filmi çektireceğim yer yokmuş avrupa yakasında bana önerebileceğiniz bir yer ve mümkünse ssk anlaşmalı olursa sevinirim
arkadaşlar merhabalar aranıza yeni katılıyorum rahim filmiyle ilgili yorum yapmak istedim bende çok korkuyordum ama hiç korkulacak bişey yok bügün çektirdim fındıkzade radyomar çok kaliteli aletlerle çekildi film ve hiç bişey anlamadan oldu bitti kesinlikle orayı tavsiye ediyorum herkeze eminim memnun kalıcazsınız allah hepimizin yardımcısı olsun....
Arkadaşlar merhaba uzun zamandır giremiyordum
tüm testlerimi rahim filmimi(bakırköy alfa tanı merkezinde) herşeyimi yaptırdım çok şükür herşey temiz çıktı
sadece tiroidim biraz yükselmiş onunda tedavisine başlıcam inşallah aşılamayı yaparız dedi doktorum bakalım kısmet artık
bundan sonrası hayırlısı artık
allahım herkese anneliği tattırsın. Isteyipte olmayan bebeklerine kavuştursun.
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?