istanbul avrupa yakasinda renkli doppler cektiren varmi hangi hastaneyr kac tl odediniz yardimm !!!

tombul cilek

♥ minik sevgilim EYMEN'im :) ♥
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2014
3.262
2.587
168
Bende cektrmek istiyorum ama fiyat konusunda bilgiye ihtiyacim var tesekkurlerr..

Çoook para yaa her yer bu kadar pahalımı ki :S
Bezmialem vakıf Ünv 90 lira diye biliyorum. Ben 16.haftamda 3 lu testim sınırın altında diye günlerce düşünmekten alikoyamadim kendmi ve devlet hastanesinde yaptırmak istemedim özelde Enaz 30 dk izledik eşimle ve sonuç olarak olumsuz bişey çıkmadı şükür. Eğer riskli durumunuz yoksa devlet hastanelerinde ücretsiz yapılıyor

Merakımdan istiyorum açıkcası :)

Merakımdan istiyorum açıkcası :)
Ozaman muayenehanesinde renkli ultrasonu olan bir doktor arastirmani tavsiye ederim. Çünkü ayrıntılıyı perinatoloji uzmanları yaptığı için de ayrı bir sektör gibi hale gelmiş. Devlet hastanesinde anneye göstermiyorlar sanırım arkadaş gitti 10 dk doktor inceleyip rapor yazmış sadece.

ben bakırköyde özel bir yerde yaptırdım adı şu anda aklımda yok 240 tl ödedim devlet hastanesi konusuna katılıyorum 10 dk inceleyip bişey demeden gönderiyorlar öbürlerinde izaat veriliyor

Kızlar bende çektirmek istiyorm ilk doğımumda devlete gitmiştim ayakları kısa dediler ne ağlamştm doğdu hiç bişeyi yoktu devlete gitmekten korkuyrm özellerde çok fiyatlı ama yaa

Evet Bezmialem Vakof Üniversitesi Hastanesi'nde 90 TL.
Ama merak ettim yapın dediğin için yaparlar mı bilmiyorum :/

Özel güngören hastanesi var 150ye çekiyor,renkli doppler dediğiniz renkli detaylı ultrason dimi?çeken radyolog kişi çok ama çok iyi birisi ultrasona bakarken herşeyi açıklayarak bakıyor kesinlikle tavsiye ederim.doktor beyin adını unuttum.

meraba arkadaşlar bende pelvik doppler çektirmem gerekiyor hamile değilim kist var sadece devlet hastalerinde yapılıyor mu bide zor oluyor mu

bana yardmcı olursanız çok sevinirim şu anda çok endişeliyim 1 yıllık evliyim ve böyle şeyler bana çok zor geliyor bu ultrasonun yapılması şart mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…