istanbul bağcılarda iyi bir doktor bilen varmıdır

betuss22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2009
24
0
86
38
İstanbul
Merhaba arkdaşlar ben bağcılar tarafını pek bilmıyorumda bana yardımcı olurmusunuz bağcılarda hangı hastane ve doktor idealdır.

yardımlarınız için şimdiden tşk ederım :):1::1:

canım bahçelievler hizmet hastanesine gidiyorum. dr. hakan peker çok ilgili bilinçli bilgili anlayışlı ve çokda iyi bi doktor. ama bahçelievler bağcılara yakınmı bilmiyorum. fulyada bi hastanedeydi doktorumuz ama bahçelievlere gidince bende peşinden gittim. :D bi araştır istersen cnm .

bağcılar yavuzda oturuyorum ama meydanada yakın sayılırım.

bahçelievlerde yakın aslında orada olabılır saolasın cnm

bağcılardaki özel hastaneler devlet hastanesi gibi yoğun. madem meydan civarlarında oturuyorsun bahçelievler tercih et. daha rahat olursun

bağcılardaki özel hastaneler devlet hastanesi gibi yoğun. madem meydan civarlarında oturuyorsun bahçelievler tercih et. daha rahat olursun

ewet öle bağcılar çok yoğun dun gittim bakım hastanelere aynı devlet hastanesi gibi pekı bahçelievlerde hangı hastane veya doktor iyidir cnm

canım bahçelievler hizmet hastanesine gidiyorum. dr. hakan peker çok ilgili bilinçli bilgili anlayışlı ve çokda iyi bi doktor. ama bahçelievler bağcılara yakınmı bilmiyorum. fulyada bi hastanedeydi doktorumuz ama bahçelievlere gidince bende peşinden gittim. :D bi araştır istersen cnm .

saol cnm bugun burayı bir araştırım pekı muane ücretleri nasıldır

cnm dediiim gibi yine dr. hakan beye gitmeni tavsiye ediyorum. çünkü harika bir doktor. bide çok ilgili. hastanede temiz. ama sgk lılara ücret ne kadar bilmiyorum. bahçeliever hizme hastanesi diyorum tercih senin..

bende hizmet hastanesine gidiyorum.
Sait beyin hastasıyım.
ben 67 veriyorum.
55+12.
12 sini sgk alıyor.
en az test isteyen hastane hizmet diyebilirim.
diğer özel hastaneler gerekli gereksiz test yaptırıyorlar.
ama hizmet sadece gerekenleri yaptırıyor.
yani diğerlerine göre daha az masraflı :49:

Back
X