Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mayis ayinda dugunum var kuafor ariyorum tavsiyesi edebileceginiz isim adres varsa memnun olurum
Canım nexus diyorlar ama ben kalitesini bilemiyorumm bir de hatice kaşık mı kaşıkçı mı öyle bir kuaför varmış basın sitesinde. sitesine baktım makyaj çok iyi bence ama saçı bilemiyorum. Ben de aynı dertten muzdaribim. Benim de ağustos 23 de düğün. Kuaföründen memnun kalırsan bana da bilgi verir misin sonra? Bende Bahçelievler de arıyorum.
Ben noktaya gidicem hatice kasik ucmus 800 lira civari fiyat vermis arkadasa 1 aylik ev kirasini bir saca makyaja vermek mantiksiz geldi bana nokta ile gidip gorustum hatta yayla civarinda bir yere daha baktim oda nokta ile ayni fiyat 360 lira nokta ismi duyulmus bir yer istedigim modeli gosterdim fikir aldim sende git gorus istersen internet sitelerinde fiyat listesi var odeme konusunda suprizle karsilasmiyorsun
17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba
Ben de Fatih Saç Tasarıma gidicem Medical Park Hastanesi'nin arka sokağında hemen. Facebooktan takip ediyordum hep saç ve makyajlarını özellikle makyajlarını beğeniyorum gelini palyaço gibi yapmıyorlar saç da öyle abartılı modelleri yok. Düğün için saç, makyaj, kirpik, manikür, pedikür ve kaş bıyık 450 liraya kına gcesi için de 175 liraya anlaştık.
Kuzum forumda onu cok yazmislar ama hep reklam amacli uyelik senelerdir bahcelievlerde oturuyorum hic duymadim ismini kaca anlastin
Forumda denk geledim canım o mesajlara facebooktan gördüm beğendim sayfayı gelinlerin fotolarını paylaşıyor kuaförde bittikten sonra saç makyajlarını beğendim açıkçası gidip görüştüm ilgilendi baya makyaj malzemeleri filan da kryolan ve mac bize de yakın fiyat da yazdım yukarda 450 lira gelin başı, profesyonel makyaj, manikür ve pedikür ile kaş bıyık dahil bu fiyata. 175 lira da kına gecesi için anlaştık.
Cok sasirdim ya 16 yildir bahcelievlerdeyim hic gormedim duymadim seninle komsuymusuz