Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Suan ethica incirli de civan kalafat ablam iki dogum yapti bende vital hospital didem hanima gidiyorum yine burda dalga bey oda baya iyi bir doktor gidenler memnun .
Teşekkür ederim ben henüz muayene olmadım haftaya cumartesi gitmem lazıöVital hospital sgk muayne 50 tl . Benimde kan sonucumla ultrason sonucum uyusmuyordu kalp atisi ve kese gec goruldu bir hafta on gun gerideydi adet tarihimle kese boyutu gec dollenme merak etme demisti dedigi gibide oldu . gece nobetci doktor var demislerdi sormustum . Ben didem hanima gittim ilk ogrendigimden beri hamileligimi planli sezeryanla da ona dogurucam kismetse . Normal dogum 750 sezeryan 1250 . Bu hastanedeki dalga bey de iyi bir doktor dun arkadasim dogum yapti uc dusuk ustune tedaviyle . Ethicada ki civan bey de iyi bir doktor yalniz ora pahali ama dogumda muayne de.
safa hastanesınde kıme gıttınız? semra capara gıdıyordum okadar mıymıy davranıyorkı guvenım cok sarsıldı suaralar. ıyı bıyer kesfedersenız mutlaka yazınÇok teşekkür ederim safa hastanesinde tahlil yaptırdım doktora gösterdim 1 hafta sonra gel kimyasal gebelik mi belli olur dedi moralimi bozdu ilk hamileligim o yüzden ne yapacagımı bilmiyorum birkaç sorum var cevaplarsan sevinirim
Nasıl hastane temiz mi? Doktor ilgili mi? Sgk geçiyor mu fark ücreti ne kadar? Hafta sonu doktor var mı acil bir durumda ulaşılabiliyor mu
Gökhan bey diye biri vardı baktı tahlile gebelik var ama kimyasal mı haftaya gel bakalım dedi folik asit al istersen yada haftaya geldiginde başlarsın dedi bir daha gitmeyi düşünmüyorum o hastaneye fatih üniversitesi hastanesine bakıcam oda cok yakın ordan da memnun kalmazsam ethica yada vitalsafa hastanesınde kıme gıttınız? semra capara gıdıyordum okadar mıymıy davranıyorkı guvenım cok sarsıldı suaralar. ıyı bıyer kesfedersenız mutlaka yazın
Fatıh unı ye ben co önc gıtmiştim. Tuba fıkrıye becerık dıye bırıne. Hıc memnun klmadım cok ıtıcı bırı. Karar verırsen paylas olurmu bnmde bır fıkrım olurGökhan bey diye biri vardı baktı tahlile gebelik var ama kimyasal mı haftaya gel bakalım dedi folik asit al istersen yada haftaya geldiginde başlarsın dedi bir daha gitmeyi düşünmüyorum o hastaneye fatih üniversitesi hastanesine bakıcam oda cok yakın ordan da memnun kalmazsam ethica yada vital
Serdar başaranoğlu var 75 lira muayenesi galiba birde ilknur inegöl var doç.dr lar onlar ile görüşücemFatıh unı ye ben co önc gıtmiştim. Tuba fıkrıye becerık dıye bırıne. Hıc memnun klmadım cok ıtıcı bırı. Karar verırsen paylas olurmu bnmde bır fıkrım olur
Ne acımasızca hasta psikolojisi hak getire geçmiş olsun bana güngören ters kalıyor ben yenibosnada oturuyorum o yüzden acil bir durumda çabucak ulaşabilecegim bir yer olmalı ama memnun kalmazsam başka çare yok gidecegimBen dalga beyden gecen yil hic.memnun kalmadim suan didem hanima gidiyorum bende. Iki dusugumden sonra ne varki bida dusse neolurki herkes bes alti dan.sonra.dogum yapiyor dedi..cok bahsedilenbiriydi bendr forumda okuyup gitmistim ona ama bana gore iyi bir doktor degil.
aynen oyle..halbukı cok umutlnarak gıtmıstım okudugum yorumlardan..Ne acımasızca hasta psikolojisi hak getire geçmiş olsun bana güngören ters kalıyor ben yenibosnada oturuyorum o yüzden acil bir durumda çabucak ulaşabilecegim bir yer olmalı ama memnun kalmazsam başka çare yok gidecegim
Aspirin kan sulandırır bebek sorunluysa kolaylaştırmak için vermiş olabilir öyle tahmin ediyorum erkek kadın doğumcular daha iyi diyorlar genelde hiç bilgim yok. Yürüme mesafesinde ayaköyaynen oyle..halbukı cok umutlnarak gıtmıstım okudugum yorumlardan..
ha dogruya dogru su an dıdem hanıma gıdıyorum bırkac sıkıntım var dıye.oda orada kadın dogum uzmanı..ama dalga bey ın hastaları yıgınla dolu..ve hep boyle..
demek bana boyle rast geldı yoksa bu kadar tercıh edılen bır doktor olmazdı dıye dusunuyorum kendı kendıme..
bırde benım kanamam varken dalga bey bana aspırı nkullandırdı.alakalı mı bılemem ama 3 gune kalmadan dusuk yaptım
Tesaduf bende mesajınızı gormeden onlara bakıyorfum fakat ıkı dr ile ılgılı hıc yorum yok.. Ne zaman gitmeyı düşünüyorsunuz. İlk izlenımlerınızı paylasın lütfenSerdar başaranoğlu var 75 lira muayenesi galiba birde ilknur inegöl var doç.dr lar onlar ile görüşücem
Cumartesi günü gidicem o zaman belli olur mutlakaTesaduf bende mesajınızı gormeden onlara bakıyorfum fakat ıkı dr ile ılgılı hıc yorum yok.. Ne zaman gitmeyı düşünüyorsunuz. İlk izlenımlerınızı paylasın lütfen
Ben hafta içi dusunuyorum . Mutlka yazacagım :)Cumartesi günü gidicem o zaman belli olur mutlaka
Çok sevinirim benim hamileligim garip ilerliyor gibi endişelerim varBen hafta içi dusunuyorum . Mutlka yazacagım :)
Teşekkür ederim ben henüz muayene olmadım haftaya cumartesi gitmem lazıö
Ben şimdilik devlet hastanesinde takip yaptırıyorum bir sürü test tahlil yaptılar doktorumda çok iyi çıktı ama ilerleyen günlerde özelede gidicem. Medipol iyi bir hastane ama çok kalabalık oluyorBende Vital Didem Hanıma gittim güzel muayene etti her soruma cevap verdi ama bi kaç eksiği vardı Folik kullan dedi ilaç ismi vermedi bende heycanla ne alıyım diye sormadım eczacının vrdiğini kulanıyorum. Beklenene doğum tarihi vermedi. nette 5+2 çıkıyordu didem hanim 5+4 demişti gtitiğimde şimdi medipol sefaköy e randevu aldım ikinci muayenemi orada olacağım.
Ben şimdilik devlet hastanesinde takip yaptırıyorum bir sürü test tahlil yaptılar doktorumda çok iyi çıktı ama ilerleyen günlerde özelede gidicem. Medipol iyi bir hastane ama çok kalabalık oluyor