Ay benimde kalp atışlari duyulmamisti haftaya bakalim demisti ben bekleyemem dedim alttan bakmisti 6 haftalikti benimde:) canim sen yine internetten sonuclarini iki uc gun sonra kontrol et onlar haftaya dedigine bakma daha erken cikabiliyor sonuclar benim en gec 3 gunde cikiyordu hemen gidiyordum.. Evet mazhar osmanda her bolum cok guzel ilgi alaka sadi konuktada ben rahim filmini cektirmistim hamile kalmadan once ordada cok iyi davrandilar cok tereddut etmistim cok korkmustum ozelde cektiren arkadaslarimla konuşunca onlarin yasadigini ben sadi konukta yaşamadım valla insallah kadin dogumda iyidir canim.. Kanuni yakin oldugu için sadi konuga devam edemiyorum ama kanuninin kalabalik olduguna aldanma randevu sistemi cok guzel isliyor tahliller genelde ayni gun cikiyor sadece her gittiginde farkli doktor denk geliyor ama dosyan var sonucta birde ayrintili inceliyorlar en onemlisi yogun bakim unitesi buyuk donanimli olmasi benim icin onemliydi sonucta ozellerde riske girmeyip son anda bebekte yada annede sorun çıkarsa direk kanuniye yolluyorlar o yuzden ozele gitmemin bana hem maddi hem manevi zarardan baska bisey verdigi yok canim..