İstanbul bahçelievler veya civarı doktor tavsiyesi

Ay benimde kalp atışlari duyulmamisti haftaya bakalim demisti ben bekleyemem dedim alttan bakmisti 6 haftalikti benimde:) canim sen yine internetten sonuclarini iki uc gun sonra kontrol et onlar haftaya dedigine bakma daha erken cikabiliyor sonuclar benim en gec 3 gunde cikiyordu hemen gidiyordum.. Evet mazhar osmanda her bolum cok guzel ilgi alaka sadi konuktada ben rahim filmini cektirmistim hamile kalmadan once ordada cok iyi davrandilar cok tereddut etmistim cok korkmustum ozelde cektiren arkadaslarimla konuşunca onlarin yasadigini ben sadi konukta yaşamadım valla insallah kadin dogumda iyidir canim.. Kanuni yakin oldugu için sadi konuga devam edemiyorum ama kanuninin kalabalik olduguna aldanma randevu sistemi cok guzel isliyor tahliller genelde ayni gun cikiyor sadece her gittiginde farkli doktor denk geliyor ama dosyan var sonucta birde ayrintili inceliyorlar en onemlisi yogun bakim unitesi buyuk donanimli olmasi benim icin onemliydi sonucta ozellerde riske girmeyip son anda bebekte yada annede sorun çıkarsa direk kanuniye yolluyorlar o yuzden ozele gitmemin bana hem maddi hem manevi zarardan baska bisey verdigi yok canim..
Evet sonuçları kontrol ediyorum e-nabızdan bakıyorum orada göründüğü zaman sonuc cıkmış oluyor genelde. Sadi konuktan pazartesi için randevu aldım ikili test 11. Haftada yapılacakmış galiba hemen gün vermedikleri için bu 3 hafta erkendenden randevu al dedi bana. Kanuni büyük hastane bana çok uzak şirinevlerde oturuyorum otobüsle 1.5 saat beni çok zorlar

kızlar istanbul bahçelievler, bakırköy civarı hastane ve doktor tavsiyesi istiyorum. İlgi alakası olan ilk hamileliğim ve endişeliyim
MERHABALAR ;
BEN İKİZ BEBEK ANNESİYİM. RİSKLİ BİR GEBELİK GEÇİRDİM.GERÇEKTEN BENİM İÇİN ÇOK STRESLİ BİR DÖNEMDİ.FAKAT GEBELİĞİM BOYUNCA MEDİPOL ÜNİVERSİTE HASTANESİNDE TAKİP EDİLDİM VE O DÖNEMDE YANIMDA OLAN DOKTORUM TUBA NADİDE YILMAZ A SONSUZ TEŞEKKÜR EDİYORUM.GERÇEKTEN ÇOK İYİ BİR DOKTOR.HEM BİR DOKTOR OLARAK YANIMDAYDI HEMDE PSİKOLOJİK DESTEĞİNİ HİÇ ESİRGEMEDİ.KADIN DOĞUM DOKTORU ARAYAN HERKESE TAVSİYE EDERİM.EMİNİM SİZDE MEMNUN KALACAKSINIZ.
HALEN ÇOCUKLARIMI KONTROLE GÖTÜRDÜĞÜMÜZDE MUTLAKA YANINA UĞRARIZ :)

MERHABALAR ;
BEN İKİZ BEBEK ANNESİYİM. RİSKLİ BİR GEBELİK GEÇİRDİM.GERÇEKTEN BENİM İÇİN ÇOK STRESLİ BİR DÖNEMDİ.FAKAT GEBELİĞİM BOYUNCA MEDİPOL ÜNİVERSİTE HASTANESİNDE TAKİP EDİLDİM VE O DÖNEMDE YANIMDA OLAN DOKTORUM TUBA NADİDE YILMAZ A SONSUZ TEŞEKKÜR EDİYORUM.GERÇEKTEN ÇOK İYİ BİR DOKTOR.HEM BİR DOKTOR OLARAK YANIMDAYDI HEMDE PSİKOLOJİK DESTEĞİNİ HİÇ ESİRGEMEDİ.KADIN DOĞUM DOKTORU ARAYAN HERKESE TAVSİYE EDERİM.EMİNİM SİZDE MEMNUN KALACAKSINIZ.
HALEN ÇOCUKLARIMI KONTROLE GÖTÜRDÜĞÜMÜZDE MUTLAKA YANINA UĞRARIZ :)
Reklam yapmak yasak
Büyük harfle yazmak yasak

Merhaba arkadaşlar ben de Bahçelievler medicana daki doktor düzgün Korkmaz i tavsiye ederim. Çok iyi bir doktor gerçekten ilk dogumumu o yaptı şimdi ikinciye hamileyim yine ona gidicem bi aksilik olmazsa. Şimdiki muayene ücreti sgk li 150 imiş. Biraz pahalı ama değer kesinlikle.

Merhaba arkadaşlar ben de Bahçelievler medicana daki doktor düzgün Korkmaz i tavsiye ederim. Çok iyi bir doktor gerçekten ilk dogumumu o yaptı şimdi ikinciye hamileyim yine ona gidicem bi aksilik olmazsa. Şimdiki muayene ücreti sgk li 150 imiş. Biraz pahalı ama değer kesinlikle.
Medicana bahçelievlerde doğum yapmayı tavsiye eder misinz, sezeryan şartları ve de odaları hakkında bilgi verebilir misinzi?Bir de doğum ücretleri ne kadar sorabildiniz mi?

Medicana bahçelievlerde doğum yapmayı tavsiye eder misinz, sezeryan şartları ve de odaları hakkında bilgi verebilir misinzi?Bir de doğum ücretleri ne kadar sorabildiniz mi?
Ben normal doğum yaptım Epiduralli. Hem düzgün beyden hem anestesist den çok memnun kaldım. Sezeryan konusunu hiç bilmiyorum. Şimdiki fiyatları normal Epiduralli 3300. Sezeryan Epiduralli 3400. Epidural 600 tl mis.

Ben normal doğum yaptım Epiduralli. Hem düzgün beyden hem anestesist den çok memnun kaldım. Sezeryan konusunu hiç bilmiyorum. Şimdiki fiyatları normal Epiduralli 3300. Sezeryan Epiduralli 3400. Epidural 600 tl mis.
Odalari nasil peki? Bircok hastaneye gore daha pahaliymis.

Odalari nasil peki? Bircok hastaneye gore daha pahaliymis.
Odalar genel olarak temiz ve guzel. Hemsireler ilgili. Benim odayla ilgili herhangi bir talebi olmamasına rağmen sansima kaldığım oda oldukça genişti. Ama bikaç ay önce arkadaşım doğum yaptığında gittim küçük odaya almışlardı onu. Tamamen boş oda hangisiyse onu veriyolar sanırım.

Odalar genel olarak temiz ve guzel. Hemsireler ilgili. Benim odayla ilgili herhangi bir talebi olmamasına rağmen sansima kaldığım oda oldukça genişti. Ama bikaç ay önce arkadaşım doğum yaptığında gittim küçük odaya almışlardı onu. Tamamen boş oda hangisiyse onu veriyolar sanırım.
Tesekkur ederim cnm

Merhaba kızlar, bende Vital Hospital Didem hanıma gitmeyi düşünüyorum.
Hastane odaları hakkında bilginiz varmı? Sancılar başladığında doğumhane demi bekletiliyorsunuz yoksa özel oda damı kalıyorsun. Tavsiye eder misiniz?? Bilgilendirirseniz çok sevinirim .

Back
X