merhaba ben bakırköyde özel muayenesi olan bir dr gittim... normalde haseki hastanesinde kadın doğum doktoru
incirli de hüsnü görgen harika bir dr. öyle sakin ki mecburen sende sakin oluyorsun... normal doğumu asla istemeyen düşünmeyen ben onun sayesinde harika normal doğum yaptım. kesinlikle tavsiye ederim...
istediğin hastaneye geliyor doğum için ayda bir muayene ücreti verirsin sadece gece gündüz ara herzaman ilgilenir... hastane dr muayenede 10 dk ayırıryor o istediğin kadar seninle kalıp muhabbet ediyor. amerikada seminerlere eğitimlere kaılıp buradaki dokorlara eğitim veriyor...
internaional hospitalda doğum yaptım çok memnunum ..
Bende benim doktorumu tavsiye ederim bakırköy incirlide özel muayhanesi var özel sağlık sigortan varsa fiyatlar değişiyo yoksa 120 TL sezeryan doğum 1700 normal 2000 civarı harika bir dr. gidip görmen lazım adı ferhat uysal internettende araştırabilirsin ne kadar çok tavsiye edildiğini göreceksin...
canım merhaba.. bende doktor konusunda cok arayışa gırdım ve kararımı verdım...
önce ethıcaya sonra medıkal parka gıttım..istediğim ilgi ve alakayı bulmadım acıkçası
ve şu anda bı akslık olmazsa Hızmet hastanesi Sait Halil e gıdıyorum ve devam etmeyı düşünüyorum ...ben bulmakta bıraz gec kaldım amann sen gec kalma derım....
kesınlıkle mukemmel bı doktor... her hastasına yarım saat bakıyor bıraz bekliyorsun ama deyiyor...yanı randevun 5 ise sen 6 da gırebılıyorusun....:))
Ücretı SSK için 57 TL ama randevu için hemen arayıp anca 15-20 gun sonrasına alabılıyorsun...
doğum normal 1000+kdv idi ama bunlar değişebilir rakamlar...
en azından bı defa gıtmenı tavsıye ederım.