Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Medilife beylikdüzü hastanesi selda hanım ben bebk için gitmedim ama uzun süre gittim çok iyi bi doktor hamile kalırsam bende mutlaka onda doğum yapmak isterim
ben beylikduzunde oturuyorum ancak kac dr drgistirdim 4.ayimda anca bulabildim dr su an 6.5 aylik oldum bu cevrede hepsi para makinasi olmus bizi hasta degil musteri goruyorlar ve col kalabalik o yuzden esenyurt reyap yeni acildi oraya gidiyorum muayne ucreti de 50 tlKonuyu açmışken muayene test ücretlerini de yazalım mi gidenler bizlere fikir verir birde medilife da çok sira oluyormuş doğru mu
ben beylikduzunde oturuyorum ancak kac dr drgistirdim 4.ayimda anca bulabildim dr su an 6.5 aylik oldum bu cevrede hepsi para makinasi olmus bizi hasta degil musteri goruyorlar ve col kalabalik o yuzden esenyurt reyap yeni acildi oraya gidiyorum muayne ucreti de 50 tl
corluda subesi var cok temiz bir hastane guleryuzlu insaar esim orda bobrek tasi ameliuati oldu memnun kaldik yeni diye bende tereddut etmistim ama emin olun kolan medilife vs..hastaneler perisanlik ayrica gelmiyorlarmis mesai disinda ama benim dr ve otekiler geliyorlsrmis ve 7 24 ulasiyorsunEvime yürüyerek 20 dk orasi ben henüz hamile değilim düşünmeye basladik ama hastane önemli old için araştırma yapıyorum. Şubeleri var mi yoksa ilk kez acilan bir yer mi
Teşekkür ederim bilgiler içinevet hastane ve dr onemli ben cok zorluk cektim zamaninda
Bende oraya gidiyorum ama daha sormak kismet olmadi. Doktorun mu giriyormus doguma ?corluda subesi var cok temiz bir hastane guleryuzlu insaar esim orda bobrek tasi ameliuati oldu memnun kaldik yeni diye bende tereddut etmistim ama emin olun kolan medilife vs..hastaneler perisanlik ayrica gelmiyorlarmis mesai disinda ama benim dr ve otekiler geliyorlsrmis ve 7 24 ulasiyorsun
evetBende oraya gidiyorum ama daha sormak kismet olmadi. Doktorun mu giriyormus doguma ?
Cok sevindim bende soracaktm kismet olmamisti.Hangi doktor acaba. Memnun musun
Anladim. Bende diler koyuncu ya gidiyorum. Her an ulasabiliyorum bende. Insaallah o da geliyordur doğuma. Rabbim saglikla tamamina erdirsinhem 7 24 ne zaman istersen ulasiyorsun benim doktor hep hastanede zaten mesut karakus