İstanbul Beylikdüzü Cıvarında Oturan Arkadaşlar Yardım!!!

muslukum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2008
308
0
96
İstanbul
:çok üzgünüm:arkadaşlar doktorumuz hamileymiş yeni farkettim ve bugün hastaneden aradılar rahatsızlandığı için doğum iznine çıkmış ve eylülde gelecekmiş.zaten bikaç doktora gitmiştik ve hiçbiri içime sinmemişti bu doktorumu çok sevmiştim.şimdi ne yapacağımı bilmiyorum!siz hangi hastaneye ve nereye götürüyorsunuz minik kuşlarınızı???:uhm:

canım ben önce medicanaya götürdüm.oranın ücretleri çok yüksekti ve muayeneden memnun kalmadım.şimdi medilife gidiyorum.hem de ssk ile anlaşmalı.10 ytl ödüyorum.Dr Serdar Yeşinel.Çok ilgili bir dr.Kendi kzı da var 10 aylık.aşıları da saglık ocagında yaptırıyorum.kırac tarafında.orası da cok ilgili bir saglık ocagı.orda da ücretsiz aşı ve muayne yapıyorlar.

canım ben önce medicanaya götürdüm.oranın ücretleri çok yüksekti ve muayeneden memnun kalmadım.şimdi medilife gidiyorum.hem de ssk ile anlaşmalı.10 ytl ödüyorum.Dr Serdar Yeşinel.Çok ilgili bir dr.Kendi kzı da var 10 aylık.aşıları da saglık ocagında yaptırıyorum.kırac tarafında.orası da cok ilgili bir saglık ocagı.orda da ücretsiz aşı ve muayne yapıyorlar.

canım bende medicana ya götürmüştüm kızımı iyidir diye düşündüm ama bende sevmedim, içime sinmedi doktor. ok canım medilife olabilir, eşimde international a gidelim falan dedi, üff ne zor şey ne güzel alışmıştık...a.s.

slm
bende kızımı önce doğan hastanesine götürdüm pek memnun kalmadım, medicana ya götürdüm memnun kalmadım, medilife Miktat Bey e götürüyorum ek gıda dönemine kadar gayet memnundum ama ek gıda olayında bal tuz yumurta akı hariç herşey deyip bana hiçbir yol göstermediği için biraz soğudum galiba en iyisi Serdar Bey

Bu arada sizlerde Beylikdüzü nde oturyosunuz galiba, bir organizasyon yapsak buluşsak migrosta falan bebişler içinde çok faydalı tabi bizler içinde :) Beylildüzü nde kış geçirmek çok zor bebekle soğuk diye eve tıkıldık kaldık, hep anne bebek birlikte gidilebilecek ve başka anne ve bebeklerin olduğu biyerler arıyorum en sonunda ben açcam öle biryer keşke daha önce yazsaymışım buraya ne dersiniz kızlar buluşmaya ?

Back
X