- 2 Temmuz 2021
- 11
- 1
- 1
- 33
Çok geçmiş olsun. Nasılsınız? Yanaklarınızdan memnunmusunuz?Ben %90ını aldırmak istedim dr bey size soruyo nasıl istediğinizi ona göre karar veriyorsunuz bu kadar çok aldırmak istemezseniz belirtirsiniz. Yakında 2 haftam dolucak yanaklarım baya indi hatta ben de bugün farkettim sol taraf şuan daha inik sağdan hep sol taraf daha şişti. Hala tamamen inmediğini farkediyorum ama şimdiden çok mutluyum :)
Bence dr beyle görüştüğünüzde üçgen gibi olmasını istediğinizi söyleyin ve bulabilirseniz Instagram sayfasından yüzü size benzeyen sonrasını da beğendiğiniz biri varsa gösterin bence ben öyle yaptım :)
Yanakların ilerde çökmesiyle ilgili durum hep bahsediliyor ama dra sorma ihtiyacı duymadım çünkü bu işlem yeni birkaç senelik bir işlem ve bununla ilgili kanıtlı bir vaka henüz pek yok. Bu nedenle bu konudaki görüşlerin hepsi tahmini ancak günümüzde bilinen bilgiler ışığında ilerde çökme ihtimali var, daha önce de dediğim gibi benim için önemli olan şuanki görüntüm eminim böyle bir gelişme olursa tıp ona da bir çözüm bulmuş olur :)