İstanbul Bişektomi

Ben %90ını aldırmak istedim dr bey size soruyo nasıl istediğinizi ona göre karar veriyorsunuz bu kadar çok aldırmak istemezseniz belirtirsiniz. Yakında 2 haftam dolucak yanaklarım baya indi hatta ben de bugün farkettim sol taraf şuan daha inik sağdan hep sol taraf daha şişti. Hala tamamen inmediğini farkediyorum ama şimdiden çok mutluyum :)
Bence dr beyle görüştüğünüzde üçgen gibi olmasını istediğinizi söyleyin ve bulabilirseniz Instagram sayfasından yüzü size benzeyen sonrasını da beğendiğiniz biri varsa gösterin bence ben öyle yaptım :)

Yanakların ilerde çökmesiyle ilgili durum hep bahsediliyor ama dra sorma ihtiyacı duymadım çünkü bu işlem yeni birkaç senelik bir işlem ve bununla ilgili kanıtlı bir vaka henüz pek yok. Bu nedenle bu konudaki görüşlerin hepsi tahmini ancak günümüzde bilinen bilgiler ışığında ilerde çökme ihtimali var, daha önce de dediğim gibi benim için önemli olan şuanki görüntüm eminim böyle bir gelişme olursa tıp ona da bir çözüm bulmuş olur :)
Çok geçmiş olsun. Nasılsınız? Yanaklarınızdan memnunmusunuz?

Çok geçmiş olsun. Nasılsınız şimdi? Umarım memnun kaldınız. Yanaklarınız istediğiniz gibi olmuş mu?
Bahsettiğim şişler geçti. 15-20 gün sürdü ödemlerin geçmesi. Sağ yanağımda hafif bir çukur oluştu; bundan biraz memnun değilim. Doktorum nihai sonucun 6 ayda oluşacağını söylüyor; bakalım. Ama genel olarak sonuçtan memnunum. Daha sonra görüştüğüm başka bir doktor “keşke yaptırmasaydınız, yaptıran herkes ilerleyen yaşlarda yüzde çökme olduğundan çok pişman” dedi. Ama 60 yaşına gelince yüzüm çökse ne olur çökmese ne olur. Zaten çökecek illa.

Bahsettiğim şişler geçti. 15-20 gün sürdü ödemlerin geçmesi. Sağ yanağımda hafif bir çukur oluştu; bundan biraz memnun değilim. Doktorum nihai sonucun 6 ayda oluşacağını söylüyor; bakalım. Ama genel olarak sonuçtan memnunum. Daha sonra görüştüğüm başka bir doktor “keşke yaptırmasaydınız, yaptıran herkes ilerleyen yaşlarda yüzde çökme olduğundan çok pişman” dedi. Ama 60 yaşına gelince yüzüm çökse ne olur çökmese ne olur. Zaten çökecek illa.
Anladım, inşallah istediğiniz gibi olur. Peki sağ yanağınızdaki çukur zamanla geçer mi öyle mi kalacak? Doktor ne dedi size bu konuda? Ben de yaptırmayı düşünüyorum da o yüzden o kadar detaylı merak ediyorum. Ben de sizin gibi çukur olsun istemiyorum sadece yüzüm biraz zayıflasın istiyorum. Yüzün çökme konusunda doktora katılmıyorum çünkü her yüz çökmüyor etrafımda birkaç örnek var yüzleri değil çökmek daha da tombul oluyor yaş ilerledikçe. O yüzden üzülmeyin deyim

Anladım, inşallah istediğiniz gibi olur. Peki sağ yanağınızdaki çukur zamanla geçer mi öyle mi kalacak? Doktor ne dedi size bu konuda? Ben de yaptırmayı düşünüyorum da o yüzden o kadar detaylı merak ediyorum. Ben de sizin gibi çukur olsun istemiyorum sadece yüzüm biraz zayıflasın istiyorum. Yüzün çökme konusunda doktora katılmıyorum çünkü her yüz çökmüyor etrafımda birkaç örnek var yüzleri değil çökmek daha da tombul oluyor yaş ilerledikçe. O yüzden üzülmeyin deyim
O çukurun dudak kenarına doğru inip çukur değil de hat halini alacağını söyledi. Ama 6 ay hatta 1 yıl sürebilir oturması dedi. Benim bir yanağımdan 4.2 diğerinden 4.4 cc yağ alındı. Bazı doktorlar alınan yağın 3 cc civarı olması gerektiğini söylüyor. Tabi ki kişiden kişiye değişir; ama bence de 3.5 ccyi geçmemeli. O zaman çukur vs oluşmaz. 4.2 cc alınan taraf gayet iyi, 4.4 alınan tarafta çukur var.

İlk foto önceki halim, ikinci foto operasyondan hemen sonrası, üçüncü foto 1 ay sonrası. Son fotoda da sağ tarafımdaki çukuru görebilirsiniz. Ama benim yaşım fazla, çizgilerim sarkmam var; genç yaşta daha iyi sonuç alınır diye düşünüyorum.

Eklentiler

• E99DB11B-E788-4EC7-90A0-B3FE5C6F8107.webp
    E99DB11B-E788-4EC7-90A0-B3FE5C6F8107.webp
    144,7 KB · Görüntüleme: 360
  • BA0F13B9-5892-43CC-9B3E-00C192EDB3F2.webp
    BA0F13B9-5892-43CC-9B3E-00C192EDB3F2.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 372
  • 13A19371-708C-4DE7-BBC2-31857F4749F9.webp
    13A19371-708C-4DE7-BBC2-31857F4749F9.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 298
  • BC49E317-A106-4E54-B249-7268504E7EBC.webp
    BC49E317-A106-4E54-B249-7268504E7EBC.webp
    63,8 KB · Görüntüleme: 302
Merhaba kızlar. 3 hafta önce bişektomi ameliyatı yaptırdım, bir yanağımda ödem geçti ve tam istediğim gibi duruyor, diğer yanakta ta hala sertlik var ve tam sertlik olduğu yerde yanağım biraz içe çöktü, maalesef bu durumdan hiç memnun değilim. Sertlik geçince çökük yanak diğer yanak gibi düzleşir mi acaba? Böyle durum yaşayanlar var mı?

3 hafta önce yaptırdım diyip

pazar günü bu hesabınız ile yaptırmayı düşündüğünüzü yazmışsınız.

hep diyorum mutlaka psikolojik bir teste tabi tutmalılar.
Allah akıl fikir versin bu nasıl bir manyaklı ise

Ek olarak şunu da yazmak istiyorum internette okuduğum işe yaramıyor yorumlarına rağmen parama kıyıp 2 seans Agassi yaptırdım ve pek bi etkisi olmadığını söylemem gerek. Ancak dudağınızı öpücük vs gibi büzdüğünüzde daha bir gergin duruyor ama normal görünümünde hiç fark olmuyor. Boşuna yaptırmayın derim :)
Merhaba o zamandan bu zamana değişiklik var mı yüzünüzde öncesi sonrası fotoğraf var mı etkisi çok mu az oldu iki seansda belirgin olması gerekmiyor mu?

selam buraya bi güncelleme olarak yazmak istedim. 2021 mayısta aydın mamaka bişektomi yaptırmıştım hala memnunum. Kendisiyle işlem öncesi ne kadar yağ almak istediğinizi konuşuyorsunuz. Açıkçası iyi ki yaptırmışım çok basit bir işlem çok mutluyum sonuçtan eski fotoğraflarıma baktıkça

Back
X