Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
alnimdaki 3 bolgeye yaptirdim, goz kenarlari, kas ortasi ve alin. Yaklasik 6 ay dayaniyor botox, ilk defa yaptiriyorsaniz daha kisa kaliyor 4-5 ay uzun bir sure degil yani, ama yinede deyer bence
alnimdaki 3 bolgeye yaptirdim, goz kenarlari, kas ortasi ve alin. Yaklasik 6 ay dayaniyor botox, ilk defa yaptiriyorsaniz daha kisa kaliyor 4-5 ay uzun bir sure degil yani, ama yinede deyer bence
ben 23 yasinda yaptirdim, yas'a gore degil bence, ne zaman yuzunuzde sizi rahatsiz eden kirisiklik gorurseniz, en kucuk 20 yasindaysaniz, o zaman botox icin uygunsunuz.
Canım biz doktora değil ama burada soran bir kaç kişiyede yazdım eğitimini başka ülkede almış bir bayana yaptırıyoruz en az 10 kişi toplarsanız hangi şehirdeyseniz toplanın gelir yapar giderim dedi 650 tl ye yaptırdık ve hepimiz çok memnun kaldık. İlacıda iğneyide yanımızda açtı. Çokta tatlı güleryüzlü güvenilir bir bayan doktorlar uçurmuş fiyatları
Canım biz doktora değil ama burada soran bir kaç kişiyede yazdım eğitimini başka ülkede almış bir bayana yaptırıyoruz en az 10 kişi toplarsanız hangi şehirdeyseniz toplanın gelir yapar giderim dedi 650 tl ye yaptırdık ve hepimiz çok memnun kaldık. İlacıda iğneyide yanımızda açtı. Çokta tatlı güleryüzlü güvenilir bir bayan doktorlar uçurmuş fiyatlar
Canım biz doktora değil ama burada soran bir kaç kişiyede yazdım eğitimini başka ülkede almış bir bayana yaptırıyoruz en az 10 kişi toplarsanız hangi şehirdeyseniz toplanın gelir yapar giderim dedi 650 tl ye yaptırdık ve hepimiz çok memnun kaldık. İlacıda iğneyide yanımızda açtı. Çokta tatlı güleryüzlü güvenilir bir bayan doktorlar uçurmuş fiyatları