istanbul botox doktor

46M6

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2016
1.771
2.688
133
memnun kaldığınız botoks doktoru uygun ve orta bütçeli bir doktor var mı?

Ben Eylul 2020'de Quartz Clinique'de yaptirmistim 1200tl'ye, simdi cogu gecti ama yine de memnunum

alnimdaki 3 bolgeye yaptirdim, goz kenarlari, kas ortasi ve alin. Yaklasik 6 ay dayaniyor botox, ilk defa yaptiriyorsaniz daha kisa kaliyor 4-5 ay uzun bir sure degil yani, ama yinede deyer bence

alnimdaki 3 bolgeye yaptirdim, goz kenarlari, kas ortasi ve alin. Yaklasik 6 ay dayaniyor botox, ilk defa yaptiriyorsaniz daha kisa kaliyor 4-5 ay uzun bir sure degil yani, ama yinede deyer bence
kaç yasında yapılmalı diyorlar peki

memnun kaldığınız botoks doktoru uygun ve orta bütçeli bir doktor var mı?
Canım biz doktora değil ama burada soran bir kaç kişiyede yazdım eğitimini başka ülkede almış bir bayana yaptırıyoruz en az 10 kişi toplarsanız hangi şehirdeyseniz toplanın gelir yapar giderim dedi 650 tl ye yaptırdık ve hepimiz çok memnun kaldık. İlacıda iğneyide yanımızda açtı. Çokta tatlı güleryüzlü güvenilir bir bayan doktorlar uçurmuş fiyatları

Canım biz doktora değil ama burada soran bir kaç kişiyede yazdım eğitimini başka ülkede almış bir bayana yaptırıyoruz en az 10 kişi toplarsanız hangi şehirdeyseniz toplanın gelir yapar giderim dedi 650 tl ye yaptırdık ve hepimiz çok memnun kaldık. İlacıda iğneyide yanımızda açtı. Çokta tatlı güleryüzlü güvenilir bir bayan doktorlar uçurmuş fiyatlar

Canım biz doktora değil ama burada soran bir kaç kişiyede yazdım eğitimini başka ülkede almış bir bayana yaptırıyoruz en az 10 kişi toplarsanız hangi şehirdeyseniz toplanın gelir yapar giderim dedi 650 tl ye yaptırdık ve hepimiz çok memnun kaldık. İlacıda iğneyide yanımızda açtı. Çokta tatlı güleryüzlü güvenilir bir bayan doktorlar uçurmuş fiyatları
Doktorluk eğitimi aldıkları için olabilir mi?
Neden insanlara doktor olmayan birini tavsiye ediyorsunuz ki?

Back
X