- 7 Ekim 2018
- 15
- 3
- 16
- 28
- Konu Sahibi Dilarabakir
Merhaba yakın zamanda İstanbulda burun estetiği olan var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fotograf gönderebilirmisin özelden?? Ne kadar zaman oldu yaptıralı?? Ve fiyat?6 yıl önce oldum Bahçelievler medical parkta Dr övünç Akdemir e istersen araştır çünkü çok memnunum hem doğal oldu hemde herkesin şikayet ettiği düşme olayını yaşamadım.
Foto görebilsem özelden sizin merak ettim:))özelden atınca kimse görmicek6 yıl oldu canım o zaman 4200 e yaptırmıştm şimdi estetik fiyatları uçmuş şaştım kaldım valla instagramda hesabından doktora bakabilirsin tv programlarına da katılmış bir doktor hala medical parktaysa muayene ücretsizdir gidip görüşüp konuşursun
evet ama çok pahalı bence 50 bin diyen bile varBurun estetiğinde Dr.Emre İlhan çok iyi diye duymuştum..fevkalade yapılmış burun yakından görmüştüm..2 yıl önce 35.000₺ rakam vermişti..![]()
Dr.ilhan bey i inceledim şimdi tekrar verilir 50.000₺ sonuçta yüzün ortasında burun sonuçta...biraz cesaret edebilsem para sorun değil:)
Kime yaptıracaksınız?? Dr u belirledinizmi?fiyat?Benimde hiç cesaretim yoktu ama arkadaşım cesaretlendirdi beraber ağustosta ameliyat olmayı düşünüyoruz
Bende 1. HaftamdayımBen İst da yaptırdım... 2. Haftamdayım
Hangi doktora ameliyat oldunuz ve ne kadar ücret ödediniz?Ben İst da yaptırdım... 2. Haftamdayım
Hangi doktora ameliyat oldunuz ve ne kadar ücret ödediniz?Bende 1. Haftamdayım
Fiyat bilgisi vermem doğru olmaz ama Dr. Oğuz Kaan Önder e ameliyat oldum... Gayet memnunum muayene olmanızı tavsiye ederimHangi doktora ameliyat oldunuz ve ne kadar ücret ödediniz?
Peki çok teşekkürlerrrFiyat bilgisi vermem doğru olmaz ama Dr. Oğuz Kaan Önder e ameliyat oldum... Gayet memnunum muayene olmanızı tavsiye ederim