İSTANBUL BURUN ESTETİĞİ

Burun estetiğinde Dr.Emre İlhan çok iyi diye duymuştum..fevkalade yapılmış burun yakından görmüştüm..2 yıl önce 35.000₺ rakam vermişti..🤷‍♀️

6 yıl önce oldum Bahçelievler medical parkta Dr övünç Akdemir e istersen araştır çünkü çok memnunum hem doğal oldu hemde herkesin şikayet ettiği düşme olayını yaşamadım.

6 yıl önce oldum Bahçelievler medical parkta Dr övünç Akdemir e istersen araştır çünkü çok memnunum hem doğal oldu hemde herkesin şikayet ettiği düşme olayını yaşamadım.
Fotograf gönderebilirmisin özelden?? Ne kadar zaman oldu yaptıralı?? Ve fiyat?😊

6 yıl oldu canım o zaman 4200 e yaptırmıştm şimdi estetik fiyatları uçmuş şaştım kaldım valla instagramda hesabından doktora bakabilirsin tv programlarına da katılmış bir doktor hala medical parktaysa muayene ücretsizdir gidip görüşüp konuşursun

6 yıl oldu canım o zaman 4200 e yaptırmıştm şimdi estetik fiyatları uçmuş şaştım kaldım valla instagramda hesabından doktora bakabilirsin tv programlarına da katılmış bir doktor hala medical parktaysa muayene ücretsizdir gidip görüşüp konuşursun
Foto görebilsem özelden sizin merak ettim:))özelden atınca kimse görmicek☺️☺️

Dr.ilhan bey i inceledim şimdi tekrar verilir 50.000₺ sonuçta yüzün ortasında burun sonuçta...biraz cesaret edebilsem para sorun değil:)

Back
X