İstanbul Çağlayan adliyesi cevresi

Delileyla

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2014
516
735
33
35
Yakın Zamanda İstanbul'a taşınacağım. İnternetten gözüme buralarda adliyeye yürüme mesafesi evler takıldı. İçleri güzel, kiralar cooook uygun. Ama semt Hakkında bilgim yok. Bilgisi olan var mı kızlar? Güvenilir mi? Metrobüs yakınmış ve diger adliyelere servis varmıs gun icinde Çağlayan'dan. Ulaşım benim icin onemli bir sorun. En cok bu kısmı hoşuma gitti. Sizlerin de görüsünü almak istedim

Bir kaç kez arkadaşımın adliye yakınındaki evine gittim. Çevresi temiz görünüyordu. Evin içi de öğrenci evi olmasına rağmen iyi durumdaydı.

Bir kaç kez arkadaşımın adliye yakınındaki evine gittim. Çevresi temiz görünüyordu. Evin içi de öğrenci evi olmasına rağmen iyi durumdaydı.
Olaylı vs degil di mi? Ben de evleri cok begendim ve kiralar İstanbul ortalamasının cok altında.

Etrafta mağazadır avmdır cafedir bu sekilde yerler var mı?

Daha once İstanbul'da yasamadım, gözümde canlanmıyor:)

Olaylı vs degil di mi? Ben de evleri cok begendim ve kiralar İstanbul ortalamasının cok altında.

Etrafta mağazadır avmdır cafedir bu sekilde yerler var mı?

Daha once İstanbul'da yasamadım, gözümde canlanmıyor:)
Valla bu sıralar istanbulun her yanı olaylı. 2 sene önce genelde sakindi geç vakit çıkıyorduk.

Etrafında AVM kafe bol. Cevahir AVM en güzeli. Sorun yaşamazsınız.

Valla bu sıralar istanbulun her yanı olaylı. 2 sene önce genelde sakindi geç vakit çıkıyorduk.

Etrafında AVM kafe bol. Cevahir AVM en güzeli. Sorun yaşamazsınız.
Tesekkur ederim umarım her sey yolunda gider

Bende öğrensem iyi olur Istanbulu düşünüyorum ya da Tekirdağ. Adliye çevresi olması şart:KK6:

Back
X