• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul Cankat Klinik Dr.Cihan Erdoğdu-tavsiye

flowersun

16.07.2010 çağan ege :))
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2009
2.920
0
116
52
İstanbul
Arkadaşlar,
Öncelikle doktoruma çok teşekkür etmek istiyorum.
Ve sizlere de tavsiye etmek istiyorum.
15 ayın uğraşısı ve moral bozukluğu ile kapısını çaldığımdan
1 ay sonra hamile kaldım.
ama çok bilgili çok ilgili alakalı süper bir doktor.
klinik te çok temiz ve iyi.
gebelik takibi için de ona devam ediyorum.
hepinize tavsiye ederim.
ben artık başka doktora gitmem.
adresini internetten bulabilirsiniz.
cankat klinik dr.cihan erdoğdu
deneyin derim.

ben de gebeliğimde hastaneye yattığımda kendisi nöbetçi doktordu.bütün gün benimle ilgilendi.gerçekten çok tatlı içten ve sıcak kanlı bi doktor.arkadaş gibi sanki.ama ben yine de kendi doktorumu tek geçerim :))))

Bende cihan beyin hastasıyım 29+3 günlüğüm ilk günden beri ona gidiyorum ve süper bi adam şiddetle tavsiye ediyorum.

ben kliniğe gittim. çok güzel ortam rahat ediyorsunuz. Cihan Bey arkadaş gibi o gülümsemesi konuşması anlatışı gerçekten size moral veriyor.

bende cihan bey'in klinik hastasıyım, çok memnunum, gebelik öncesi gittim, 2. ayımda oldu bebişim,
gerçekten çok ilgili ve iyi bir doktor...

sanırım bir uğuru ar benim de ikinci ayımda olmuştu. doğumumu da onda yaptım çok memnunum hala her teleofnuma aynı ilgiyle cevap verir arkadaş gibi her konuda yardımcı olur. bulunmaz böyle doktor bu devirde.

Kendisi benim de doktorum.Son derece iyi bir insan. Ben de 2. ayımda hamile kaldım. Başka hiçbir doktora gitmem Cihan Bey gerçekten çok iyi

Back
X