• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul Çapa Tıp Fakültesinde, kurye asansörde ihtiyaç giderdi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Asansörde ihtiyaç giderdi
İstanbul Çapa Tıp Fakültesi'nde büyük bir skandal yaşandı.
Sitene Ekle
Tıp Fakültesi Çapa Tıp Fakültesi'nde hastaneye yemek siparişi getiren bir kurye bindiği asansörde ihtiyaç giderdi.Rahat tavırlarıyla dikkat çeken kurye asansörün durma ihtimalini hiç düşünmedi. İşini bitiren genç hiçbir şey olmamış gibi asansörden inip uzaklaştı.Hijyen kurallarının daha da önemli olduğu hastane gibi bir yerde kuryenin yaptığı bu hareket pes dedirtti. milliyet

İŞTE O ANLAR

Iyyyhh pis iğrenç yaratık.
Tuvalet gormemis hayatı boyunca herhalde..

Ne tarz bi ihtiyac buyuk abdest mi kucuk abdest mi?
Kucuguyse burda yapilmamis asansor yok :27:

ilginç birşey değil örneklerini daha önce de görmüştük misal

Ne ihtiyacı bu pardon, ben izleyemedim de.. sanki bir ihtiyaç gibi düşündüm de. :KK14:

Ne iğrenç desem de aynı adamın restaurantlarda da her zaman olabileceği aklıma gelir.

En azından siparişi getirirken yere düşen bir şeyi geri dönüp değiştirecek bir garson var mıdır acaba?

Ne iğrenç şeyler.

Ne ihtiyacı bu pardon, ben izleyemedim de.. sanki bir ihtiyaç gibi düşündüm de. :KK14:

Ne iğrenç desem de aynı adamın restaurantlarda da her zaman olabileceği aklıma gelir.

En azından siparişi getirirken yere düşen bir şeyi geri dönüp değiştirecek bir garson var mıdır acaba?

Ne iğrenç şeyler.

asansöre çişini yapmış canım, hastane asansörü bu, temiz olması gereken bi ortam yani, insan biraz duyarlı olur dicem de, yanlış geldim galiba:KK53::KK53:

asansöre çişini yapmış canım, hastane asansörü bu, temiz olması gereken bi ortam yani, insan biraz duyarlı olur dicem de, yanlış geldim galiba:KK53::KK53:
yuhh ya evinde WC yok mu bu adamın ya.iki adım ötedeki tuvalete gidemiyor mu?
Allah bilir o eller en son ne zaman yıkanmıştır.:KK47:

iğrenç ya bunu hayvan bile yapmaz

hayvanlar gidip toprağı kazıp yapıyorlar işleri bitince tekrar kapatıyorlar ...

Back
X