Istanbul cerrahi hastanesinde doğum yapan varmı aranızda???

modelist25

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2009
100
6
118
41
İstanbul
SLM arkadaşlar.... ben PROF.DR FARUK BUYRU nun hastasıyım.doktorumdan cok memnunum.doktorum istanbul cerrahi hastanesinde doğum dogum yaptırıyor.hastane hakkında bılgısı olan varmı?dogum ne kadara mal oluyor ve ssk gecerlımı.bılgılerınızı paylaşırsanız sevınırım:teytey:

Bildiğim kadarı ile SSK geçmiyor, doğum fiyatları da 6000-TL cşvarı ancak sizin doktorunuz Prof. olduğundan fiyatı artırabilir.

canım bende orda doğum yaptım gerçekten harika bir hastane zaten özel bizim ikiz olduğu için 4000 buldu benim doktorumda orda

bizim bir aile dostumuz orada doğum yaptı we çok memnun kaldı.. bnde orayı çok istedim fakat sgk geçmiyor! doktoruda arzu çağdaş tı, bnde bekarken kendisine muayene olmuştum çok ilgili sıcak bir kadındı..

hasret tesekkurler arkadasım cevabın ıcın:) ben tedavı gorurken ılk asılamımı arzu hanım yapmıstı.benım kendı doktorum yurtdısında oldugu ıcın dr arzu cagdas yapmıstı ve benımle cok ılgılenmstı.cok tatlı ve ve ınsana guven veren veren bır yuzu var....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…