İstanbul da çekişmeli davayı takip edicek,başarılı ,aile hukuku konusnda uzman avukat

leda06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2010
218
0
66
Ankara
İstanbul da çekişmeli davayı takip edicek,başarılı ,aile hukuku konusnda uzman avukat arıyorum.

Daha önce arkadaşımın boşanma, velayet ve nafaka davalarına bakan bir avukat tanıyorum arzu ederseniz.Arkadaşım çok memnun kalmıştı kendisinden.
Bürosu Maltepe'de Av. Mehmet Ali HELVACI.

Daha önce arkadaşımın boşanma, velayet ve nafaka davalarına bakan bir avukat tanıyorum arzu ederseniz.Arkadaşım çok memnun kalmıştı kendisinden.
Bürosu Maltepe'de Av. Mehmet Ali HELVACI.
Sayın avbal profilinizde sizin de avukat olduğunuz yazıyor siz de aynı bürodaki Avukat Melek Bal Helvacı olabilir misiniz rumuzunuz oldukça benziyor.

Sayın avbal profilinizde sizin de avukat olduğunuz yazıyor siz de aynı bürodaki Avukat Melek Bal Helvacı olabilir misiniz rumuzunuz oldukça benziyor.

E siz neden kullanıcının kimliğini açık etme ihtiyacı duydunuz ki? Eğer kendisi bilinmek isteseydi Avukatmelekbal diye bir kullanıcı alırdı zaten. Değil mi?

Geçmiş olsun. Mesajınız dikkatimi çekti. Aile hukuku ilgilendiğim bir alandır. Boşanma davalarına bakmaktayım. İstanbul Barosunun Kadın Hakları Mekezi nin seminerlerinden de geçtim. Bürom Şişli dedir. Cevap yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım. Av. Yeliz BOYRAZ

konusunda cok uzmandır aldıgı tum davalrı kazanmıstır zaten babası ve annesı ıstnbul adlıyesınde hakım, onlarında etkılerı cok ılgılenırsen yonlendırebılırım 2 yıl önce boşanma davama bakmıştı,

Bir tane var, hatta bosadigi kadinin kocasi iki uc kez dava acmisti nafaka indirimi icin, meslektasim engelledi. Yalniz cok tercih edilen biridir, davanizi alacaginin garantisini veremem.

ben de zor bir dava acıcam arastırıyorum banada numara ve bilgilerini veririmisiniz tavsiye ettiginiz avukatların .. cekişmeli delilli,tanıklı hareket ve tehditli karııstık bir dava olacagı için ilgilenebilen iyi bir av. arıyorum

merhaba,
yardımcı olabilirim
Av.Merve Gürcan

Reklam Yasağı Yönetmeliği md 8/c'ye dikkat...Avukat, iş sağlamaya yönelik ve meslektaşlarıyla haksız rekabete yol açacak şekilde hareket edemez. Bu bir disiplin suçudur.

Derya kara lütfen bahsetmiş oldugunuz avukatin bilgilerini nosunu verebilirmisiniz bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…