İstanbul da çekişmeli davayı takip edicek,başarılı ,aile hukuku konusnda uzman avukat arıyorum.
Sayın avbal profilinizde sizin de avukat olduğunuz yazıyor siz de aynı bürodaki Avukat Melek Bal Helvacı olabilir misiniz rumuzunuz oldukça benziyor.Daha önce arkadaşımın boşanma, velayet ve nafaka davalarına bakan bir avukat tanıyorum arzu ederseniz.Arkadaşım çok memnun kalmıştı kendisinden.
Bürosu Maltepe'de Av. Mehmet Ali HELVACI.
Sayın avbal profilinizde sizin de avukat olduğunuz yazıyor siz de aynı bürodaki Avukat Melek Bal Helvacı olabilir misiniz rumuzunuz oldukça benziyor.
Sayın avbal profilinizde sizin de avukat olduğunuz yazıyor siz de aynı bürodaki Avukat Melek Bal Helvacı olabilir misiniz rumuzunuz oldukça benziyor.
konusunda cok uzmandır aldıgı tum davalrı kazanmıstır zaten babası ve annesı ıstnbul adlıyesınde hakım, onlarında etkılerı cok ılgılenırsen yonlendırebılırım 2 yıl önce boşanma davama bakmıştı,[/
lütfen benide bilgilendirimisiniz yönlendirimisiniz bu sölediginiz avukat için çok sevinirim.
merhaba,
yardımcı olabilirim
Av.Merve Gürcan
Geçmiş olsun. Mesajınız dikkatimi çekti. Aile hukuku ilgilendiğim bir alandır. Boşanma davalarına bakmaktayım. İstanbul Barosunun Kadın Hakları Mekezi nin seminerlerinden de geçtim. Bürom Şişli dedir. Cevap yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım. Av. Yeliz BOYRAZ
konusunda cok uzmandır aldıgı tum davalrı kazanmıstır zaten babası ve annesı ıstnbul adlıyesınde hakım, onlarında etkılerı cok ılgılenırsen yonlendırebılırım 2 yıl önce boşanma davama bakmıştı,
Derya kara lütfen bahsetmiş oldugunuz avukatin bilgilerini nosunu verebilirmisiniz banakonusunda cok uzmandır aldıgı tum davalrı kazanmıstır zaten babası ve annesı ıstnbul adlıyesınde hakım, onlarında etkılerı cok ılgılenırsen yonlendırebılırım 2 yıl önce boşanma davama bakmıştı,
Derya kara lütfen bahsetmiş oldugunuz avukatin bilgilerini nosunu verebilirmisiniz bana[/QUOTE
Lütfen bana da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?