- Konu Sahibi Canansever
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerde acaba iyimi drBen de yakın zamanda randevu almıştım kbb’den dr sadi konukta İbrahim devecioğlundan adam estetik de yapıyormuş, sağlık sorunu olunca ücretsiz oluyor diye kbb’den almıştım ramazan diye gidemedimŞimdi de uğraşıyorum randevu alamıyorum
Bazıları coranadan dolayı devlette ameliyat yapmıyormuşBen de yakın zamanda randevu almıştım kbb’den dr sadi konukta İbrahim devecioğlundan adam estetik de yapıyormuş, sağlık sorunu olunca ücretsiz oluyor diye kbb’den almıştım ramazan diye gidemedimŞimdi de uğraşıyorum randevu alamıyorum
Peki fiyat verdimiİnstagram sayfası vardı yaptığı burunlar orada var ben bir kaç hastasına yazdım o sayfadan bulup memnunlardı bakırköy dr sadi konukta Bahçelievler semt polikliniğinde ama
Ben muayene olmadım ama konuştuğum hastalarına ne kadar ödediklerini sormuştum farklı farklı fiyatlar söylediler bana biri 4 bin demişti biri 7 bin ve özelde olduklarını söylediler doktor başka özel bir hastane de daha çalışıyor sanırım ya da kendi kliniği var instagramdan bakıp sorabilirsiniz dr.ibrahimdevecioglu böyle bir şeydi hesabıPeki fiyat verdimi
Teşekkür ederim bende baya dr bulup sordum ortalama 14 bin hep daha aşağısı yok devlette coranadan dolayı randevu olmuyur ameliyat yapmıyorlarmış özel hariçBen muayene olmadım ama konuştuğum hastalarına ne kadar ödediklerini sormuştum farklı farklı fiyatlar söylediler bana biri 4 bin demişti biri 7 bin ve özelde olduklarını söylediler doktor başka özel bir hastane de daha çalışıyor sanırım ya da kendi kliniği var instagramdan bakıp sorabilirsiniz dr.ibrahimdevecioglu böyle bir şeydi hesabı
Yakın zamanda devlete gittiniz mi bunun için. Ben bir kaç yerde okumuştım ameliyatların yapılmaya başlandığınıTeşekkür ederim bende baya dr bulup sordum ortalama 14 bin hep daha aşağısı yok devlette coranadan dolayı randevu olmuyur ameliyat yapmıyorlarmış özel hariç
Bu arada belki benim konuştuklarım SGK karşılayan bir yerde ameliyat olmuşlardır bazı özel hastaneler de SGK geçerli ya bu da olabilir. Çünkü özelde bu kadar uygun değil diye biliyorum ben deTeşekkür ederim bende baya dr bulup sordum ortalama 14 bin hep daha aşağısı yok devlette coranadan dolayı randevu olmuyur ameliyat yapmıyorlarmış özel hariç
Açıkçası devlet ve özelde ameliyat yapan doktorlara yazdım ikiside covitten dolayı ameliyat yapmıyoruz dediler özel hariç yada işyerine geldi dediginiz gibi yakın zamanda yüz yüze devlette birini bulursam görüşeceğimYakın zamanda devlete gittiniz mi bunun için. Ben bir kaç yerde okumuştım ameliyatların yapılmaya başlandığını