İstanbul da devlet hastanesinde burun estetiği doktor takviyesi

Canansever

Guru
Kayıtlı Üye
31 Mart 2012
1.322
43
358
İstanbul
Uzun zamandır burun estetik düşünüyorum ama maalesef özel baya uçuk fiyatlar veriyor devlette iyi burun estetik yapan doktor önerirmisiniz özellıkle ameliyat olmuş olanların önerisini bekliyorum

Ben de yakın zamanda randevu almıştım kbb’den dr sadi konukta İbrahim devecioğlundan adam estetik de yapıyormuş, sağlık sorunu olunca ücretsiz oluyor diye kbb’den almıştım ramazan diye gidemedim ☹️ Şimdi de uğraşıyorum randevu alamıyorum

Ben de yakın zamanda randevu almıştım kbb’den dr sadi konukta İbrahim devecioğlundan adam estetik de yapıyormuş, sağlık sorunu olunca ücretsiz oluyor diye kbb’den almıştım ramazan diye gidemedim ☹️ Şimdi de uğraşıyorum randevu alamıyorum
Bazıları coranadan dolayı devlette ameliyat yapmıyormuş 😔

İnstagram sayfası vardı yaptığı burunlar orada var ben bir kaç hastasına yazdım o sayfadan bulup memnunlardı bakırköy dr sadi konukta Bahçelievler semt polikliniğinde ama

Peki fiyat verdimi
Ben muayene olmadım ama konuştuğum hastalarına ne kadar ödediklerini sormuştum farklı farklı fiyatlar söylediler bana biri 4 bin demişti biri 7 bin ve özelde olduklarını söylediler doktor başka özel bir hastane de daha çalışıyor sanırım ya da kendi kliniği var instagramdan bakıp sorabilirsiniz dr.ibrahimdevecioglu böyle bir şeydi hesabı

Ben muayene olmadım ama konuştuğum hastalarına ne kadar ödediklerini sormuştum farklı farklı fiyatlar söylediler bana biri 4 bin demişti biri 7 bin ve özelde olduklarını söylediler doktor başka özel bir hastane de daha çalışıyor sanırım ya da kendi kliniği var instagramdan bakıp sorabilirsiniz dr.ibrahimdevecioglu böyle bir şeydi hesabı
Teşekkür ederim bende baya dr bulup sordum ortalama 14 bin hep daha aşağısı yok devlette coranadan dolayı randevu olmuyur ameliyat yapmıyorlarmış özel hariç

Teşekkür ederim bende baya dr bulup sordum ortalama 14 bin hep daha aşağısı yok devlette coranadan dolayı randevu olmuyur ameliyat yapmıyorlarmış özel hariç
Bu arada belki benim konuştuklarım SGK karşılayan bir yerde ameliyat olmuşlardır bazı özel hastaneler de SGK geçerli ya bu da olabilir. Çünkü özelde bu kadar uygun değil diye biliyorum ben de

Yakın zamanda devlete gittiniz mi bunun için. Ben bir kaç yerde okumuştım ameliyatların yapılmaya başlandığını
Açıkçası devlet ve özelde ameliyat yapan doktorlara yazdım ikiside covitten dolayı ameliyat yapmıyoruz dediler özel hariç yada işyerine geldi dediginiz gibi yakın zamanda yüz yüze devlette birini bulursam görüşeceğim

Konuyu takipteyim..

Back
X