- Konu Sahibi likebutterfly
-
Kadikoy bostanci vs o hatta sahibinden'de istedigin kriterlerde arama yap.
Maltepe de hangi semti onerirsiniz ? :)Dusunceniz mantikli. Maltepe yerlesim olarak huzel bir yer. Mumkun oldugu kadar metroya yakin olsun yeter.
Bulduğunuz yerleri söylerseniz yorum yapayım.Sahibinden bakıyorum sürekli ama ilçelerin temizligi uyguugu hakkında pek fikrim olmadığı içi. Sormuştum tsk ediyorum :))
Kadikoy bostanci vs o hatta sahibinden'de istedigin kriterlerde arama yap.
Tsk ederim önerimiz için :)Kucukyali olabilir. Orayi iyi biliyorum sadece. Diger yerleri cok bilmiyorum.
Fındıklı kesinlikle önerebileceğim bir yer değil.Bostancı İçerenköy dusunmustum ama arkadasimla beraber tutalım diyoruz o yüzden ikimize de uzaklığı aynı olsun diye dusunuyoruz :/ findikliya pek iyi demediler huzurevi esenkent zümrüt evler çok önerildi biz site içinde ve metroya yakın olsun diyoruz aslında. Ama buralar hakkında bi bilgim yok maalesef
Bu çok tsk ederim verdiğiniz bilgiler için mutlaka dikkate alicam Ankara dan İstanbul a gelmek alışmak biraz zaman alıyor maalesef : )Fındıklı kesinlikle önerebileceğim bir yer değil.
Içerenköy metroya yakın aslında. Kiralar 3+1 evlerde 1100 1200 civarında. Daha uyguna da bulabilirsiniz biraz araştırırsanız. Güzel sakin bir yerdir.
Huzurevi tarafı da iyidir.
Minibüs yoluna yakın bir yeri de tercih edebilirsiniz.
Işiniz zor ama güzeldir buralar. Yakınlardayım ben çözemediğiniz bir sorun olursa sorabilirsiniz yardımcı olmaya çalışırım. Kolay gelsin :)Bu çok tsk ederim verdiğiniz bilgiler için mutlaka dikkate alicam Ankara dan İstanbul a gelmek alışmak biraz zaman alıyor maalesef : )
Işiniz zor ama güzeldir buralar. Yakınlardayım ben çözemediğiniz bir sorun olursa sorabilirsiniz yardımcı olmaya çalışırım. Kolay gelsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?