Tüp Bebek Merkezleri istanbul da tüpbebek ımsı yöntemi

ebruli28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2010
5
0
86
43
İstanbul
laelaelaelaelaea.s.istanbulda ımsı yöntemi kullanan merkezleri biliyormusunuz??anadolu yakası yada ulaşımı kolay avrupa yakası:):(

ımsı ne anlama geliyo acaba merak ettim
umarım aradığınız alanda bir yer bulursunuz iyi geceler..

ımsı sperm morfoloji(şekil bozukluğu)problemi olanlar için.spermi 400 kat büyüterek en sağlıklısının seçilmesi.

hımm anladım çok teşekkür ederim hakkında hayırlısı canım..

ebruli IMSI tekniği spermi 6000 kat büyütüyor şeker, bu tekniği türkiyeye ilk getiren ve halen başarıyla uygulayan da prof. yücel karaman, brüksel tüp bebek merkesi zincirlikuyu civarında yeri.

ebruli IMSI tekniği spermi 6000 kat büyütüyor şeker, bu tekniği türkiyeye ilk getiren ve halen başarıyla uygulayan da prof. yücel karaman, brüksel tüp bebek merkesi zincirlikuyu civarında yeri.

evet sana katılıyorum canım türkiyeye ilk getiren doktor yücel bey BRÜKSEL TÜP BEBEK MERKEZİ YERİDE ŞİŞLİDE ANA MERKEZİ DİĞER YERİDE MECDİYEKÖYDE

asm anadolu sağlık merkezinde de var. suadiye de klinikte kontroller için görüşebilirsin, ama yumurta toplama ve transfer işlemleri çayırova'da hastanede yapılıyor.

tüp bebek merkezleri yerine tam teşekküllü hastaneleri tercih edin(transfer veya yumurta toplama işlemleri sırasında bir aksilik olduğu zaman büyük hastanelere aktarılıyormuş hastalar..bilginize..)... türkiyedeki en başarılı ekip memorial hastanesi ekibi..ve ımsıyı ilk kullanan merkez..

asm ye yeni geldi sanırım.çünkü ben ekimde ordaydım ama ımsı yoktu.
brüksel tüp bebekte var.

4 gun once embriyologla gorustum. Bazi sorularim vardi. Ne zamandir oldugunu bilmiyorum ama imsi mikroskobu kullanildigi ve pgt (embriyonun genetik incelemesi) yapildiginin bilgisini aldim.

Sen simdi bruksel'demi yapiyorsun tedavini? Birde hatirladigim kadariyla ASM de genetik testler yaptirmamistin. Simdi yaptirdin mi? Yaptirdiysan nerede ve neler yaptirdigini yazarsan sevinirim.

Back
X