ebruli IMSI tekniği spermi 6000 kat büyütüyor şeker, bu tekniği türkiyeye ilk getiren ve halen başarıyla uygulayan da prof. yücel karaman, brüksel tüp bebek merkesi zincirlikuyu civarında yeri.
ebruli IMSI tekniği spermi 6000 kat büyütüyor şeker, bu tekniği türkiyeye ilk getiren ve halen başarıyla uygulayan da prof. yücel karaman, brüksel tüp bebek merkesi zincirlikuyu civarında yeri.
asm anadolu sağlık merkezinde de var. suadiye de klinikte kontroller için görüşebilirsin, ama yumurta toplama ve transfer işlemleri çayırova'da hastanede yapılıyor.
tüp bebek merkezleri yerine tam teşekküllü hastaneleri tercih edin(transfer veya yumurta toplama işlemleri sırasında bir aksilik olduğu zaman büyük hastanelere aktarılıyormuş hastalar..bilginize..)... türkiyedeki en başarılı ekip memorial hastanesi ekibi..ve ımsıyı ilk kullanan merkez..
4 gun once embriyologla gorustum. Bazi sorularim vardi. Ne zamandir oldugunu bilmiyorum ama imsi mikroskobu kullanildigi ve pgt (embriyonun genetik incelemesi) yapildiginin bilgisini aldim.
Sen simdi bruksel'demi yapiyorsun tedavini? Birde hatirladigim kadariyla ASM de genetik testler yaptirmamistin. Simdi yaptirdin mi? Yaptirdiysan nerede ve neler yaptirdigini yazarsan sevinirim.