İstanbul Devlet Hastaneleri burun estetiği

ozzq

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2008
21
0
86
İstanbul

kızlar merhaba, istanbulda devlet hastanesinde burun estetiği olan var mı?
uzun zamandır estetik olmak istiyorum ama bütçem çok yok ve bu burun psikolojimi çok bozuyo :2::2::2: fotograf çekilmek aynaya bakmak istemiyorum :2: genel olarak kendimi çirkin bulmuyorum ama bu burunla sanki ben ben değilmişim gibi çok üzülüyorum aynada sürekli burnumla oynayıp şöyle olsa böyle olsa iyi olucam aslında demekten yoruldum yardım edin lütfenn

önerdiğiniz doktor yada hastane var mı? kbb den randevu aldığımızda devlette yaparlar mı? saglık açısından bi sorun yok sanırım ama öyle olduğunda karşılıyo devlet diye duymustum :( yaptıran varsa nasıl olduğunu söylebilir mii? simdiden tesekkür ederiim

Son düzenleme:
Cnm ben devlet hastanesiyle ilgili hic bilgim yok ama sahsen ben guvenemiyorum fakat iyi veya kotu bi yorumda duymadim herneyse benimde bucem.konusunda baya skiti cikti once fakat simdi oyle degil param tam ama yapamiyorum cubku param yokken ailem tabi yaparsin dediler simdi var hayir asla felan filan konuya giriyorum :) bucem kotuyken daha uygun birini bulmak istedim ve huseyin altun buldum konustuk felan 3 hastnede yapior biride ozel yunus emre hastanesi orda 3500tl yapior yani gayet iyi aslinda bi konus derim sende tabiki ii ve kotu yorumlar var ama bilmiyorum bu guven meselesi tabiki kendisi kbb doktorudur istanbulda

kizlar merhaba. Burun ameliyati icin deli gibi doktor ariyorum. faceteki doktorlain sayfasina pek inanamiyorum nedense. Acaba forumda yazilanlara ne kadar guvenebilirim? bu konuda fikriniz nedir?
forumda doktorlar kendileri bile yorum yapiyor diye duydum ama..

en son devlet hastanesinde mi yaptirsam diye dusunmeye basladim. Bogazicideki doktorlardan kimi onerirsiniz?

Ümraniye Devlet Araştırma burası çok yakın zamanda arkadaşlardan biri yaptırdı burnu ciddi yamuktu harika oldu ve estetik olduğu hiç belli değil öyle kalkık bir burun kocaman delikler olmadı. Devlette olduğu için 2000 tl ödemiş çok memnun olduğundan bahsediyordu. Yarın müsait olursam size adını alayım ulaştırayım.

Ümraniye Devlet Araştırma burası çok yakın zamanda arkadaşlardan biri yaptırdı burnu ciddi yamuktu harika oldu ve estetik olduğu hiç belli değil öyle kalkık bir burun kocaman delikler olmadı. Devlette olduğu için 2000 tl ödemiş çok memnun olduğundan bahsediyordu. Yarın müsait olursam size adını alayım ulaştırayım.

ben de merak ettim o estetiği yapan doktor kimmiş diye :) bilgi alırsan aydınlat bizi, mutlu oluruz :))

Arkadaşlar şimdi aldım arkadaştan doktorun ismini cismini :)

Ümraniye Devlet Araştırma Hastanesi

Plastik Cerrahi / Aslıhan Çaycı

Bende olmak istiyorum umraniye devlette amahangi dr iyidir bilmiyorum yardimci olurmusunuz

kızlar merhaba, istanbulda devlet hastanesinde burun estetiği olan var mı?
uzun zamandır estetik olmak istiyorum ama bütçem çok yok ve bu burun psikolojimi çok bozuyo :2::2::2: fotograf çekilmek aynaya bakmak istemiyorum :2: genel olarak kendimi çirkin bulmuyorum ama bu burunla sanki ben ben değilmişim gibi çok üzülüyorum aynada sürekli burnumla oynayıp şöyle olsa böyle olsa iyi olucam aslında demekten yoruldum yardım edin lütfenn

önerdiğiniz doktor yada hastane var mı? kbb den randevu aldığımızda devlette yaparlar mı? saglık açısından bi sorun yok sanırım ama öyle olduğunda karşılıyo devlet diye duymustum :KK43: yaptıran varsa nasıl olduğunu söylebilir mii? simdiden tesekkür ederiim
canım bak ameliyat olacaksan illa iyi bir doktor araştır paranda yoksa sabret biriktir öyle ol ve kesinlikle ünv hastanesinde olma öğrencilerin elinden geçe geçe olursun ve emin ol ne kadar kötüde olsa doğal olan burnunu çok ararsın ben çok cahillik ettim bedava diye gittim devlette yaptırdım neler çektim allah biliyor 2 sene de beklemek zorundasın şimdi cem payaslıya revizyon oldum hem daha pahalı hemde hiç bir ikinci ameliyat ilk ameliyat kadar iyi olmuyor yinede doktorum sağolsun eskisine oranla çok daha iyi ama ilk ameliyat olsaydı eminim 4-4 lük olurdu kendine sakın bunu yapma mağdur olmuş biri olarak söylüyorum ve en az 4-5 kişi tanıyorum farklı devlet hastanelerinde burun ameliyatı olanları gerçekten hepsi berbat

Devlet hastanelerini bende önermiyorum hele eğitim araştırmalar. Asistanlar yapıyor ameliyatları. Tamam fiyat bakımından uygun olabilir ilk başta burnunuz eskisine göre daha iyide olabilir ama zamanla birsürü sorun çıkabiliyor benim gördüğüm kadarıyla. O yüzden özelde olmak herzaman daha iyidir.

Devlet hastanelerini bende önermiyorum hele eğitim araştırmalar. Asistanlar yapıyor ameliyatları. Tamam fiyat bakımından uygun olabilir ilk başta burnunuz eskisine göre daha iyide olabilir ama zamanla birsürü sorun çıkabiliyor benim gördüğüm kadarıyla. O yüzden özelde olmak herzaman daha iyidir.

o senin özelde olduğun doktorlar da bir zamanlar asistandı ve ameliyatlara giriyordu,tıp da bu işler böyle ilerler sen olma o olmasın o zaman bu doktorlar nasıl işi öğrenecek,senin şimdi ameliyat olduğun doktora git de ki siz asistanken size ameliyat olmazdım ne der sana acaba

o senin özelde olduğun doktorlar da bir zamanlar asistandı ve ameliyatlara giriyordu,tıp da bu işler böyle ilerler sen olma o olmasın o zaman bu doktorlar nasıl işi öğrenecek,senin şimdi ameliyat olduğun doktora git de ki siz asistanken size ameliyat olmazdım ne der sana acaba
Ben devlet te ameliyat olmuş ve mağdur olmuş biri olarak ve benim gibi 4 arkadaşım daha ayni mağduriyeti yaşamış biri olarak söyledim ilk ameliyatta başarı ORANI çok yüksek yanlış bir işlem ikinci bir ameliyat demek ve gerçekten tamamen düzelsin istersen 15 bin lira verip en iyi doktorda mesela Eren Taştan da ameliyat olup 7 saat Sürüyor Olmayı Göze alıyorsan gidip ol ben 2. Ameliyatımı 6 bin lira verdim sadece kusurları kapattı biraz ama kaburgadan kıkırdak Alıp Şekil verebilen doktor zaten yok denecek kadar azdı benim Eren hocaya verecek param olsaydı ona giderdim imkanım olsaydı zamanı geri çevirir hiç ameliyat olmazdım Allah düşmanıma yaşatmasın tüm bunları bilseydim biri anlatsaydı keşke bana da zamanında istiyorsan yinede sen bilir misin mağdur olmuş biri olarak hiç kimsenin mağdur Olmasını istemem

Emin ol o doktor kendi asistanken anası babasını çocuğunu kendi amaliyat etmez gider en iyi doktora hocalarına yaptırır sen fare olmaya çok gönüllüsün hele bir mağdur ol burnun Yarısı gitsin bir tarafı çöksün bak bakalım Bir daha devletin kapasından geçiyor musun

Ben zaten eğitim araştırmadayım, neyin ne olduğunu işlerin nasıl yürüdüğünü gayet iyi biliyorum.
Konu bu değil.
Herkesin bir uzmanlaşma dönemi vardır tabiki.evet ben tercih etmiyorum eden olabilir sadece burada düşündüğümü yazıyorum.
Sen sanırım asistanlar yapıyor kısmına daha çok takılmışsın. Tüm doktorların asistan doktor aşamasından geçtiğini herkes biliyordur herhalde.
Mantığın şu bu doktorlarda asistandı bir zamanlar tercih edebilirsiniz arkadaşlar mı yani.
Eğitim araştırmada ameliyat olup çok memnun olanlarda olabilir olmayabilirde , ama özelde ameliyat olmuş kişilerinin beklentilerine göre memnun kalma oranı her zaman daha fazladır.
Herkesin fikirleri vardır, ve saygı duymak lazım. Konuyu bu kadar kişiselleştirmenin anlamı yok.

ben bezmialem araştırma hastanesinde olcam kısmetse çoğu tanıdığım burun olmasada başka ameliyat oldular ve memnun

Geçen hafta Kartal Devlet hastanesinde KBB'de muayene oldum. Nefes alma sıkıntım var ve burun kemerinde düzeltme yapılması gerekiyor. Doktor başından savar gibi cümleler kurdu ve senin estetik-plastik cerraha gitmen gerekir dedi. Peki tavsiye edebileceğiniz bir doktor var mı diye sorduğumda da Türkiye'de yok dedi.
Yani açıkçası umrunda bile değildi sanki bir an önce çekil git başımdan der gibi muamele gördük.
aynı ilgili ve alakayı özel bir hastanede yada bir doktoroun muayenehanesinde görmek bence mümkün değil. Her şeyden önce doktora güvenmek lazım ki ondan sonra karar verelim.
yaptığı iş ne kadar iyi olursa olsun ameliyat söz konusuysa biraz da olsa ilgi önemli bence. o yüzden iyi doktor araştırmalarına bakarken buna da önem vermek gerekiyor diye düşünüyorum.

Back
X