Ümraniye Devlet Araştırma burası çok yakın zamanda arkadaşlardan biri yaptırdı burnu ciddi yamuktu harika oldu ve estetik olduğu hiç belli değil öyle kalkık bir burun kocaman delikler olmadı. Devlette olduğu için 2000 tl ödemiş çok memnun olduğundan bahsediyordu. Yarın müsait olursam size adını alayım ulaştırayım.
Arkadaşlar şimdi aldım arkadaştan doktorun ismini cismini :)
Ümraniye Devlet Araştırma Hastanesi
Plastik Cerrahi / Aslıhan Çaycı
Aslıhan Çaycı ile iligili bilgi verirmisinnn ?Arkadaşlar şimdi aldım arkadaştan doktorun ismini cismini :)
Ümraniye Devlet Araştırma Hastanesi
Plastik Cerrahi / Aslıhan Çaycı
canım bak ameliyat olacaksan illa iyi bir doktor araştır paranda yoksa sabret biriktir öyle ol ve kesinlikle ünv hastanesinde olma öğrencilerin elinden geçe geçe olursun ve emin ol ne kadar kötüde olsa doğal olan burnunu çok ararsın ben çok cahillik ettim bedava diye gittim devlette yaptırdım neler çektim allah biliyor 2 sene de beklemek zorundasın şimdi cem payaslıya revizyon oldum hem daha pahalı hemde hiç bir ikinci ameliyat ilk ameliyat kadar iyi olmuyor yinede doktorum sağolsun eskisine oranla çok daha iyi ama ilk ameliyat olsaydı eminim 4-4 lük olurdu kendine sakın bunu yapma mağdur olmuş biri olarak söylüyorum ve en az 4-5 kişi tanıyorum farklı devlet hastanelerinde burun ameliyatı olanları gerçekten hepsi berbatkızlar merhaba, istanbulda devlet hastanesinde burun estetiği olan var mı?
uzun zamandır estetik olmak istiyorum ama bütçem çok yok ve bu burun psikolojimi çok bozuyo :2::2::2: fotograf çekilmek aynaya bakmak istemiyorum :2: genel olarak kendimi çirkin bulmuyorum ama bu burunla sanki ben ben değilmişim gibi çok üzülüyorum aynada sürekli burnumla oynayıp şöyle olsa böyle olsa iyi olucam aslında demekten yoruldum yardım edin lütfenn
önerdiğiniz doktor yada hastane var mı? kbb den randevu aldığımızda devlette yaparlar mı? saglık açısından bi sorun yok sanırım ama öyle olduğunda karşılıyo devlet diye duymustumyaptıran varsa nasıl olduğunu söylebilir mii? simdiden tesekkür ederiim
Devlet hastanelerini bende önermiyorum hele eğitim araştırmalar. Asistanlar yapıyor ameliyatları. Tamam fiyat bakımından uygun olabilir ilk başta burnunuz eskisine göre daha iyide olabilir ama zamanla birsürü sorun çıkabiliyor benim gördüğüm kadarıyla. O yüzden özelde olmak herzaman daha iyidir.
Ben devlet te ameliyat olmuş ve mağdur olmuş biri olarak ve benim gibi 4 arkadaşım daha ayni mağduriyeti yaşamış biri olarak söyledim ilk ameliyatta başarı ORANI çok yüksek yanlış bir işlem ikinci bir ameliyat demek ve gerçekten tamamen düzelsin istersen 15 bin lira verip en iyi doktorda mesela Eren Taştan da ameliyat olup 7 saat Sürüyor Olmayı Göze alıyorsan gidip ol ben 2. Ameliyatımı 6 bin lira verdim sadece kusurları kapattı biraz ama kaburgadan kıkırdak Alıp Şekil verebilen doktor zaten yok denecek kadar azdı benim Eren hocaya verecek param olsaydı ona giderdim imkanım olsaydı zamanı geri çevirir hiç ameliyat olmazdım Allah düşmanıma yaşatmasın tüm bunları bilseydim biri anlatsaydı keşke bana da zamanında istiyorsan yinede sen bilir misin mağdur olmuş biri olarak hiç kimsenin mağdur Olmasını istememo senin özelde olduğun doktorlar da bir zamanlar asistandı ve ameliyatlara giriyordu,tıp da bu işler böyle ilerler sen olma o olmasın o zaman bu doktorlar nasıl işi öğrenecek,senin şimdi ameliyat olduğun doktora git de ki siz asistanken size ameliyat olmazdım ne der sana acaba
Emin ol o doktor kendi asistanken anası babasını çocuğunu kendi amaliyat etmez gider en iyi doktora hocalarına yaptırır sen fare olmaya çok gönüllüsün hele bir mağdur ol burnun Yarısı gitsin bir tarafı çöksün bak bakalım Bir daha devletin kapasından geçiyor musuno senin özelde olduğun doktorlar da bir zamanlar asistandı ve ameliyatlara giriyordu,tıp da bu işler böyle ilerler sen olma o olmasın o zaman bu doktorlar nasıl işi öğrenecek,senin şimdi ameliyat olduğun doktora git de ki siz asistanken size ameliyat olmazdım ne der sana acaba
Ben zaten eğitim araştırmadayım, neyin ne olduğunu işlerin nasıl yürüdüğünü gayet iyi biliyorum.o senin özelde olduğun doktorlar da bir zamanlar asistandı ve ameliyatlara giriyordu,tıp da bu işler böyle ilerler sen olma o olmasın o zaman bu doktorlar nasıl işi öğrenecek,senin şimdi ameliyat olduğun doktora git de ki siz asistanken size ameliyat olmazdım ne der sana acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?