istanbul devlet hastanesinde kepçe kulak ameliyatı olan varmı acillll

tugsem28

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
37
0
16
İstanbul
ben 28 yaşındayım maddi durum iyi olmadığı için bi türlü ameliyat olamadım istanbul devlet hastanesinde yaptıran varsa veya bilgisi olan varsa mutlaka yazın nee olurrr:(

Ben İstanbulda arastırdım ancak bulamadım. Devlet hastanelerinde hep aylar sonraya randevu verıyorlar. Ancan Yalova devlet hastanesınde ucretsız yapılıyor bu operasyon. hemde cok kalabalk falan olmadıgı ıcın gıttıgınız gıbı ıkı uc hafta sonrasına randevu almanız mumkün. Ben tarıhı kendım belırledım onu bıle ayarladı doktor ıstedıgım tarıhı secebıldım. 26sında amelıyat olacagım bana sans dıleyın ve yalova devlet hastenesını bı dusunun derım :)

Ben İstanbulda arastırdım ancak bulamadım. Devlet hastanelerinde hep aylar sonraya randevu verıyorlar. Ancan Yalova devlet hastanesınde ucretsız yapılıyor bu operasyon. hemde cok kalabalk falan olmadıgı ıcın gıttıgınız gıbı ıkı uc hafta sonrasına randevu almanız mumkün. Ben tarıhı kendım belırledım onu bıle ayarladı doktor ıstedıgım tarıhı secebıldım. 26sında amelıyat olacagım bana sans dıleyın ve yalova devlet hastenesını bı dusunun derım :)

İstanbul'da pendik devlet hastanesiyle görüştüm 2-3 ay randevu veriyor vede 1500 tl tutar diyor. Yalova hastanesinin özelligi ney ücretsiz oluyor ikiside devlet hastanesi anlamadım. Hastanenin internet sitesini verirmisin ? Bende yalova'da olmak isterim ücretsizse.

Ben de devlet hastanesinde bi dr la görüşmüştüm..Sgk eskiden karşılıyodu ama bi arkadasım var 1500 tl ye yapar dedi...Aslında biçok kişi ücretsiz yaptırıyor ama insanların mecbur olduklarını bildiklerinden midir nedir tutturabildiğine mantığı uygulanıyor..:26:

Merhabalar ben kepçe kulak ameliyatı olacagım fakat fazla bilgim yok ameliyatı olmayı çok istiyorum istanbulda devlet hastanesınde olabilirmiyim

memnun musunuz doktorun ismi ne ?

Back
X