M MelekBK Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Eylül 2017 1 0 1 29 25 Eylül 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi MelekBK #1 İstanbul'a yeni taşındım. Yeni hamileyim bı doktora başlamam gerekiyor ve fazla bir yer bilmiyorum Bağcılar veya yakınlarında devlet hastanesinde kadın doğum doktoru tavsiyelerinizi bekliyorum. (Uygun fiyatlı özel hastane de olur)
İstanbul'a yeni taşındım. Yeni hamileyim bı doktora başlamam gerekiyor ve fazla bir yer bilmiyorum Bağcılar veya yakınlarında devlet hastanesinde kadın doğum doktoru tavsiyelerinizi bekliyorum. (Uygun fiyatlı özel hastane de olur)
E esrunum Popüler Üye Kayıtlı Üye 28 Mayıs 2014 645 476 103 27 Eylül 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi MelekBK #2 Bağcılar dediğinize göre sanırım Avrupa yakasindasiniz size tavsiye edebileceğim vital hastanesi Didem hanım Uygun fiyatlı derken muayenesi bildiği. Kadarıyla 75 di enson sgk
Bağcılar dediğinize göre sanırım Avrupa yakasindasiniz size tavsiye edebileceğim vital hastanesi Didem hanım Uygun fiyatlı derken muayenesi bildiği. Kadarıyla 75 di enson sgk