Istanbul Dr. Serkan bariskan acil yardim lütfennn

Antalyali_07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2020
121
19
28
Slm arkadaslar burun deliklerim ayni olmadigi icin Dr. Serkan Bariskanda Rhinoplasti düsünüyorum. Ameliyat olan varmi acaba??? lütfen acil yardim....

Serkan Bariskanin sadece ameliyat masasinda resimleri var. Sonrasi resimler makjajli ve filtreli, ozaman tam sonuc görünmüyor. Instagramda bakarken böyle seylere dikkat et. Cünkü benim koca burnum bile filtreyle kücük ve güzel oluyor

Evet canim hakklisin bi türlü karar veremiyorum ve Erkan soylu düsünüyorum. Burun deliklerimi esit yapamazlar diye cok korkuyorum cünkü rhinoplasti olucam
Senin ilk ameliyatinmi canim ??

Evet canim hakklisin bi türlü karar veremiyorum ve Erkan soylu düsünüyorum. Burun deliklerimi esit yapamazlar diye cok korkuyorum cünkü rhinoplasti olucam
Senin ilk ameliyatinmi canim ??
Evet benim ilk. Erkan Soyluda hosuma gitti ama oda ayni, hep makjajli ve filtreli resimler. Ameliyat masasindaki hep yandan ve üstten, burun delikldri naail yapmis hic göstermiyor. Cok zor bir karar. Ilk ameliyatini kime oldun?

Evet benim ilk. Erkan Soyluda hosuma gitti ama oda ayni, hep makjajli ve filtreli resimler. Ameliyat masasindaki hep yandan ve üstten, burun delikldri naail yapmis hic göstermiyor. Cok zor bir karar. Ilk ameliyatini kime oldun?

Kendini hazirla canim ve cok iyi takip et cünkü doktor cok önemli... Antalyada bir KBB uzanina oldum. Özelden ismini veririm istersen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…