Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlm ben daha yeni yaptrdım ocakta sonuç aldım pozitif. kesinlke tavsiye ediyorm gayet hijyenik ve güzel bir merkez. başka bir merkeze gitmedim ilk merkezim burasydı ama ilgililer çok. bildiğin sana özel birini veriyorlar yanında bütün tedavde filan, herşeyinle ilgilenyor hep arayabilyorsun istediğn zaman bu da çok rahatlatyor bir sorun oldğunda anında arayıp sorabiliyorsn.
istanbul eurofertilde çok yakın zamanda tüp bebek yaptıran varmı arkadaslar ben ALLAH kısmet ederse 6 nisanda baslıyıcam sonuçlar nasıl paylaşırsanız sevinirim.
istanbul eurofertilde çok yakın zamanda tüp bebek yaptıran varmı arkadaslar ben ALLAH kısmet ederse 6 nisanda baslıyıcam sonuçlar nasıl paylaşırsanız sevinirim.
doktorun kimdi canim.. benim alev hanim suan hala tedavideyim uc denememde tutmadi ve suan tekrar yumurta buyutucu igne kullaniyorm...sizin sorununuz neydi acabatatlm ben daha yeni yaptrdım ocakta sonuç aldım pozitif. kesinlke tavsiye ediyorm gayet hijyenik ve güzel bir merkez. başka bir merkeze gitmedim ilk merkezim burasydı ama ilgililer çok. bildiğin sana özel birini veriyorlar yanında bütün tedavde filan, herşeyinle ilgilenyor hep arayabilyorsun istediğn zaman bu da çok rahatlatyor bir sorun oldğunda anında arayıp sorabiliyorsn.
evet arkadaslar zamanım az kaldı birazda heycanlıyım adet olmama 1 hafta var ama sankı erken olucakmış gibiyim heycan ve sters yaptım galiba ALLAH IM inşallah güzel hbrlerle dönerim size benim doktorum alev hanım
canım sonuç çıktımıCanim benimde doktorum alev hanim ama alev hanim suan izinde emre bey var yarin yumurta toplamam var canm benimde
arkadaslar ben basladım tedavimin 5 .cı günü iğnelerimi olmaya devam ediyorum salı kontolum var ama önümğzdekiama yumurta toplama ilemi olur insallah sizlere güzel haberlerle dönerim
insallah güzel haberlerle gelirsin cnm herhangi bir belirti filan varmısende eurofertil dimi istanbulBende sonuc bekkiorm canim persembe gunu alcam sonuc
canım haileliğin nasıl gidiyo varmı bır soruntatlm ben daha yeni yaptrdım ocakta sonuç aldım pozitif. kesinlke tavsiye ediyorm gayet hijyenik ve güzel bir merkez. başka bir merkeze gitmedim ilk merkezim burasydı ama ilgililer çok. bildiğin sana özel birini veriyorlar yanında bütün tedavde filan, herşeyinle ilgilenyor hep arayabilyorsun istediğn zaman bu da çok rahatlatyor bir sorun oldğunda anında arayıp sorabiliyorsn.
canım hamileliğin nasıl giidiyo varmı bir soruncanım haileliğin nasıl gidiyo varmı bır sorun