istanbul eurofertil

sera579

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2013
64
1
48
İstanbul
istanbul eurofertilde çok yakın zamanda tüp bebek yaptıran varmı arkadaslar ben ALLAH kısmet ederse 6 nisanda baslıyıcam sonuçlar nasıl paylaşırsanız sevinirim.

tatlm ben daha yeni yaptrdım ocakta sonuç aldım pozitif. kesinlke tavsiye ediyorm gayet hijyenik ve güzel bir merkez. başka bir merkeze gitmedim ilk merkezim burasydı ama ilgililer çok. bildiğin sana özel birini veriyorlar yanında bütün tedavde filan, herşeyinle ilgilenyor hep arayabilyorsun istediğn zaman bu da çok rahatlatyor bir sorun oldğunda anında arayıp sorabiliyorsn.

az kaldı insallah hayırlı haberlerle dönerim

istanbul eurofertilde çok yakın zamanda tüp bebek yaptıran varmı arkadaslar ben ALLAH kısmet ederse 6 nisanda baslıyıcam sonuçlar nasıl paylaşırsanız sevinirim.

slm cnm nasip olursa bende niisan ayında eurofertilde tedaviye başlıcam hastaneyi hiç görmedim netten bi kere bakmıştım gayet güzel gözüküyor tedavin hayırlısıyla başlar inş...Allah gönlümüze göre versin...

Son düzenleme:

Bende orda tedavi goruyorum ekim ayindan beri uc denemem oldu ama tutmadi malesef simdi dorduncu icin hazirlaniyorum kontrollere gidiyorum

doktorun kimdi canim.. benim alev hanim suan hala tedavideyim uc denememde tutmadi ve suan tekrar yumurta buyutucu igne kullaniyorm...sizin sorununuz neydi acaba

evet arkadaslar zamanım az kaldı birazda heycanlıyım adet olmama 1 hafta var ama sankı erken olucakmış gibiyim heycan ve sters yaptım galiba ALLAH IM inşallah güzel hbrlerle dönerim size benim doktorum alev hanım

evet arkadaslar zamanım az kaldı birazda heycanlıyım adet olmama 1 hafta var ama sankı erken olucakmış gibiyim heycan ve sters yaptım galiba ALLAH IM inşallah güzel hbrlerle dönerim size benim doktorum alev hanım

Canim benimde doktorum alev hanim ama alev hanim suan izinde emre bey var yarin yumurta toplamam var canm benimde

arkadaslar ben basladım tedavimin 5 .cı günü iğnelerimi olmaya devam ediyorum salı kontolum var ama önümğzdekiama yumurta toplama ilemi olur insallah sizlere güzel haberlerle dönerim

canım haileliğin nasıl gidiyo varmı bır sorun

bende eurofertilde tedavi gördüm ocak ayında pozitifi gördüm ama düşükle sonuçlandı bu ayda dondurulmuş embriyolarım ile tedavye başlıycaz doktorum alev hanım..sonuş bekleyenler ve tedavi sürecinde olanlar umarım pozitif sonuçları görürsünüz mutlu olursunuz rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın (amin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…