- 22 Mart 2021
- 238
- 118
- 53
- 39
- Konu Sahibi Minaprenses
-
Ben medikal ve başarıya gittim ama düzgün bir Dr bulamadım ilk gittiğim Dr fonksiyonel tıpcıymış bana dedi sende polikistik var birsuru takviye ilaç verdi dünya para inandık iki kere aldık sonra başka Dr gittim ok yok dedi o Dr da çok bilgili gelmedi sorularımı cevaplayamiyor bile yeni hamileyim bende doğum takibi yapacak Dr bulamiyorum inşallah sağlıkla kucağına alırsın teşekkürler cvp içinBende eyüpte oturuyorum ama Derindere Hastanesine gidiyorum İlknur İnegöl doktorum şuanlık memnunum 12+3 haftalık hamileyim doğum ve ilerleyen dönemler için ne olur bilemiyorum
Sende inşallah sağlıkla kucağına alırsın. Gebelik takibi için ben şuan İlknur hanımdan memnunum dediğim gibi ilk kontrollerimde biraz soğuktu ama bilgili bir insan kendisi. Geçtiğimiz hafta ufak bir kanamam oldu çok ilgilendi sakinleştirdi bilgisine güveniyorum yakınsanız eğer deneyin benceBen medikal ve başarıya gittim ama düzgün bir Dr bulamadım ilk gittiğim Dr fonksiyonel tıpcıymış bana dedi sende polikistik var birsuru takviye ilaç verdi dünya para inandık iki kere aldık sonra başka Dr gittim ok yok dedi o Dr da çok bilgili gelmedi sorularımı cevaplayamiyor bile yeni hamileyim bende doğum takibi yapacak Dr bulamiyorum inşallah sağlıkla kucağına alırsın teşekkürler cvp için
Sende inşallah sağlıkla kucağına alırsın. Gebelik takibi için ben şuan İlknur hanımdan memnunum dediğim gibi ilk kontrollerimde biraz soğuktu ama bilgili bir insan kendisi. Geçtiğimiz hafta ufak bir kanamam oldu çok ilgilendi sakinleştirdi bilgisine güveniyorum yakınsanız eğer deneyin bence
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahBende eyüpte oturuyorum ama Derindere Hastanesine gidiyorum İlknur İnegöl doktorum şuanlık memnunum 12+3 haftalık hamileyim doğum ve ilerleyen dönemler için ne olur bilemiyorum
Küçükköy Başarı da Selime Demirbaş var tavsiye ederim çok tatlı bir bayan ,ultrasonda bebeği çok şyi inceliyor 3,5 dk kalk demiyor,sizi dinliyor ,bağırıp çağıran ters cevap veren birisi değil ,inanın gitseniz memnun kalırsınız.5 yıl sonra da gitseniz sizi tanırKızlar, İstanbul Eyüp de tavsiye vereceğiniz kadın doğum Dr var mı ? Her Dr iyi olmuyor ve bulmakta zorlanıyorumvarsa bu doktor iyi dediğiniz lütfen yardımcı olur musunuz
Özbekli olanı mı diyorsunuz acaba aman aman Allah korusun oysa eğer benim bebeğim küçük Ken daha 4haftalik kalbi atmıyor kürtaj diyen Dr kendisi kimse gitmesin ona başka Dr gitmesem bebeğimi alacaktı Dr demeye şahit lazım ayrıca beni hiç dinlemedi geç geç diyerek dir muayEneye aldı şikayet ettim kendisiniKüçükköy Başarı da Selime Demirbaş var tavsiye ederim çok tatlı bir bayan ,ultrasonda bebeği çok şyi inceliyor 3,5 dk kalk demiyor,sizi dinliyor ,bağırıp çağıran ters cevap veren birisi değil ,inanın gitseniz memnun kalırsınız.5 yıl sonra da gitseniz sizi tanır
Medikalparka gittim Dr dedi ki daha küçük bir hafta bekleyelim o bir hafta ben neler çektim biliyormusunuz hergun ağladım hemde stres yapmamak gereken dönemde Allah o selime denen Dr u Allah'a havale ediyorum ama tşkler siz size iyi geleni yazmışsınızKüçükköy Başarı da Selime Demirbaş var tavsiye ederim çok tatlı bir bayan ,ultrasonda bebeği çok şyi inceliyor 3,5 dk kalk demiyor,sizi dinliyor ,bağırıp çağıran ters cevap veren birisi değil ,inanın gitseniz memnun kalırsınız.5 yıl sonra da gitseniz sizi tanır
Çok teşekkürler Allah isteyenlere nasip etsin inşallahAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Medikalparka gittim Dr dedi ki daha küçük bir hafta bekleyelim o bir hafta ben neler çektim biliyormusunuz hergun ağladım hemde stres yapmamak gereken dönemde Allah o selime denen Dr u Allah'a havale ediyorum ama tşkler siz size iyi geleni yazmışsınız
Başka Dr gittim bir hafta bekledim ve kalp atışını duyduk bana selime hiç umut yok dedi umut olsa söylerim dedi benim 4haftalik bebeğime ozaman 7haftalik demişti çok şükür Allah'ıma bebeğim 12 haftalık şimdi doktorlara artık güven olmuyor malesef nerde o beni türk hekimlerine emanet edin sözü ahh ahhAaa ciddi mi ,özel değilse ne oldu öğrenebilir miyim ? Bana rahim kanseri dendi devlette ona gittim ,yalnış teşhis vs neyse çok rahatlattı çok iyi davrandı hatta ilk gebeliğimde de memnun kalınca ona gittim ,çok üzüldüm şimdi .
Başka Dr gittim bir hafta bekledim ve kalp atışını duyduk bana selime hiç umut yok dedi umut olsa söylerim dedi benim 4haftalik bebeğime ozaman 7haftalik demişti çok şükür Allah'ıma bebeğim 12 haftalık şimdi doktorlara artık güven olmuyor malesef nerde o beni türk hekimlerine emanet edin sözü ahh ahh
Çok teşekkürler AminAy ben şok derler ya öyleyim, demek ki kimseye kefil olmamak lazımmış .Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
Sağolasın canım Mayıs'ta alıcam inşallahMerhaba inşallah yavrunuzu sağlıkla kucağınıza almılsınızdır. Bende başarı hastanesine yakın oturuyorum selime hanımı önerdiler 20 haftalık gebeyim yazınızı görünce yazmak istedim doğum için doktor hastene araştırıyorum tecrübelerini benimle paylaşırmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?