öncelikle gezip gördüğüm kadarıyla; fatihte bahsettiğiniz tarzda çocuk kulübü, oyun evi yok.. tam/yarım zamanlı bakım evii şeklinde, var olanlar..
bu açıdan baktığımızda gayet güzel iş yapabilirsiniz diye düşünüyorum..yani çocuğunun sosyalleşmesi için birkaç saat oyun arkadaşları ile vakit geçirmesini isteyen anneler oluyordur muhakkak, benim gibi.
fakat yukarıda bahsettiğim yuvaların mevcudiyetine bakacak olursak; kendi dolaylarımdan örnek vereyim; neredeyse her sokakta bir yuva var..
ama dediğim gibi sizin hizmet şekliniz, fiyatlarınız yuvalara göre değişiklik göstereceğinden talep edecek aileler de olabilir..
fatih dışında bir semt düşünecekseniz, yerinizde olsam yeni yeni kurulan yerleşim alanlarını tercih ederdim...tokilerin yapıldığı semtlerden birisi gibi mesela..
size bir örnek vereyim, benim en son görüştüğüm yuva mayıs ayında açılmış ve henüz birkaç aylık geçmişi olmasına rağmen, şu an 3 sınıflık öğrencisini toplamış durumda..bir katı yalnızca bir sınıfa ayırara ferah bir ortam oluşturmuşlar ve tercih edilme sebeplerinden en önemlisi de bu bence...
siz de
yapılanacağınız mahalle, yapacağınız reklam, belki kendinizi farklı kılabilecek birkaç özellikle bu işin altından kalkarsınız bence..
Allah yardımcınız olsun ve kolaylık versin, inşaAllah oyun eviniz açılırsa uğramak isteriz kızımla..