- 12 Nisan 2019
- 10
- 9
- 1
- 35
- Konu Sahibi pazzolinna
Ben NORMAL DOĞUM ile doğurmak istiyordum. Gebe kalınca çok doktor araştırdım, Ankara’da çocuk doktoru olan bir kız arkadaşımın önerisi ile Op. Dr. Deniz Altıparmak’a gittim. Oturup uzun uzun konuştuk, her şeyi tek tek anlattı bana. Takiplerimi haftasonları Ataşehir’deki Eren Hastanesinde yaptı, doğum günü gelip kasılmalarım başladığında, kendisini aradım, gece 02.00’de hastaneye gittiğimde benden önce bizi karşılamak için orada hazır bekliyordu. Bir an olsun yanımdan ayrılmadı, kesi yapmadan, normal yolla çok sağlıklı bir doğum yaptım. Deniz bey hem işinde çok iyi, hem de beni sürekli motive etti. Doğum sırasında ben bile bir an doğuramayacağımı düşündüm, ama benimle her an konuşan, her an elimi tutan, her an yanımda olan Deniz bey sayesinde çok çok rahat bir doğum geçirdim. İşin psikoloji kısmını da çok iyi biliyor. Hangi
Pozisyonda rahat edeceğimi, ayağımı nasıl tutacağımı, eşimden nasıl destek alacağımı bana hep Deniz bey öğretti. Başka ameliyatları bilmem ama NORMAL DOĞUM düşünüyorsanız kesinlikle Deniz beyden başkasına gitmeyin. Doğumdan sonra ne demek istediğimi anlayacaksınız.
Pozisyonda rahat edeceğimi, ayağımı nasıl tutacağımı, eşimden nasıl destek alacağımı bana hep Deniz bey öğretti. Başka ameliyatları bilmem ama NORMAL DOĞUM düşünüyorsanız kesinlikle Deniz beyden başkasına gitmeyin. Doğumdan sonra ne demek istediğimi anlayacaksınız.