Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bakıcı, Kreş, Oyun Ablasıistanbul gaziosmanpaşa 500 evlerde bakıcı arıyorum...
anladım uymuyor :) arkadaşım bakıcılık iş arıyordu dershanesi açılana kadar harçlığını çıkarmak için (20 yaşında ve üniv.hazırlanıyor ) 2-3 haftalığına yani . part time yazısını görünce yardım olmak istemiştim bu arada Allah analı babalı büyütsün
anladım uymuyor :) arkadaşım bakıcılık iş arıyordu dershanesi açılana kadar harçlığını çıkarmak için (20 yaşında ve üniv.hazırlanıyor ) 2-3 haftalığına yani . part time yazısını görünce yardım olmak istemiştim bu arada Allah analı babalı büyütsün
İstanbul bayrampaşada oturuyorum 21 yasındayım üniversıte çocuk gelısımı mezunuyum anaokulu ogretmenIyım 3 yıl deneyımım var 7 aylık bebegım olduğu ıcın okulda suan çalışamıyorum evde bakmak ıstıyorum kendı evımde.3 kısılık temız bır aıleyız gelıpgorebılırsınız. cocugunuzu okul oncesınde ılk okula cok güzel hazırlarım. beebgınız varsada bakabılırım tecrubelıyım allaha emanet olun.