Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası istanbul gaziosmanpaşa 500 evlerde bakıcı arıyorum...

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

kucukhatun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2014
6
0
1
İstanbul
Istanbul gaziosnanpasa 500 evlerde 8 aylik kizima bakabikcek 40 yasini asmamis eğitimli sigara kullanmayan bakici ariyorm sabah 07:30 aksam 14:00 saateleri arasi.

Son düzenleme:
evet kasıma kadar böyle.süt izni sebebiyle :) daha sonra 6 ay da 16.00a kadar istiyorum.
anladım uymuyor :) arkadaşım bakıcılık iş arıyordu dershanesi açılana kadar harçlığını çıkarmak için (20 yaşında ve üniv.hazırlanıyor ) 2-3 haftalığına yani . part time yazısını görünce yardım olmak istemiştim bu arada Allah analı babalı büyütsün

anladım uymuyor :) arkadaşım bakıcılık iş arıyordu dershanesi açılana kadar harçlığını çıkarmak için (20 yaşında ve üniv.hazırlanıyor ) 2-3 haftalığına yani . part time yazısını görünce yardım olmak istemiştim bu arada Allah analı babalı büyütsün

teşekkür ederim canım :)

İstanbul bayrampaşada oturuyorum 21 yasındayım üniversıte çocuk gelısımı mezunuyum anaokulu ogretmenIyım 3 yıl deneyımım var 7 aylık bebegım olduğu ıcın okulda suan çalışamıyorum evde bakmak ıstıyorum kendı evımde.3 kısılık temız bır aıleyız gelıpgorebılırsınız. cocugunuzu okul oncesınde ılk okula cok güzel hazırlarım. beebgınız varsada bakabılırım tecrubelıyım allaha emanet olun.

Back
X