İstanbul içi lazer lipoliz olanlar ?

Sweetb

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2015
10
2
1
40
İstanbul içi lazer lipoliz olanlar , Dr isimleri , etkileri ve sonuçları , ameliyat sonrası iyileşme terminleri vs hakkında tecrübelerini paylaşabilirlerse çok sevinirim

6 Mayıs 2014 tarihinde, Karın ve bel bölgeme yaptırdım. Genel anestezi tercih ettim.
Lazer Lipoliz sonrası, 5 saat sonra, taburcu oldum. Ameliyat sonuçlarını 3 hafta sonra görebilirsiniz. Takip eden aylarda daha da güzel vücut şekilleniyor.
Operasyon sonrası, ameliyat ağrılarım olmadı. Kas ağrılarım oldu. ürekli hissedilen bir kas ağrısı değil. Bir yere oturup kalkarken hissediyordum.Uygulamadan 2 gün sonra işe başladım. Günlük yaşantıma engel bir durum olmadı. 3 hafta korse kullandım. Korse, günlük yaşantımı engellemedi, rahatsız etmedi. 3 hafta sonra incelmeyi görmek mutlu ediyor. 3 aydan sonra çok daha güzel sonuçları gördüm. Uygulama da sıkılaştırmada yapıldığı için, sarkma olmadı.

Ameliyatımıı plastik cerrah, Op.Dr. Tuba Erdoğan gerçekleştirdi. Doktoruma çok teşekkürler...

Merhaba,
Lazer lipo yaptırmak istiyorum,dr.nuket eroğlu'nu duydunuzmu veya kendisinde ameliyat olan varmı.
bilgi verirseniz sevinirim.
Sevgiler

Bende araştırıyorum şuan emzirme donemindeyim bu dönem de bu işlem mümkün mü hala net bir bilgi bulamadım

6 Mayıs 2014 tarihinde, Karın ve bel bölgeme yaptırdım. Genel anestezi tercih ettim.
Lazer Lipoliz sonrası, 5 saat sonra, taburcu oldum. Ameliyat sonuçlarını 3 hafta sonra görebilirsiniz. Takip eden aylarda daha da güzel vücut şekilleniyor.
Operasyon sonrası, ameliyat ağrılarım olmadı. Kas ağrılarım oldu. ürekli hissedilen bir kas ağrısı değil. Bir yere oturup kalkarken hissediyordum.Uygulamadan 2 gün sonra işe başladım. Günlük yaşantıma engel bir durum olmadı. 3 hafta korse kullandım. Korse, günlük yaşantımı engellemedi, rahatsız etmedi. 3 hafta sonra incelmeyi görmek mutlu ediyor. 3 aydan sonra çok daha güzel sonuçları gördüm. Uygulama da sıkılaştırmada yapıldığı için, sarkma olmadı.

Ameliyatımıı plastik cerrah, Op.Dr. Tuba Erdoğan gerçekleştirdi. Doktoruma çok teşekkürler...
4 tane mesajı var 4 ü de aynı... Reklamlar...

3 hafta önce genel anesteziyle oldum.. Benim için forumlarda okuduklarım kadar kolay geçmedi açıkçası. Genel anesteziyle 6 saat sürdü ve ilk beş gün kamyon çarpmış gibiydim. Hem ağrım oldu, ödemim ve morluklar tarif edilemez şekildeydi, ilk günler kendime küfür ettim bayağı :) sonra yavaş yavaş azaldı ağrım bugün 3. Hafta olmasına rağmen hala bel kısmın uyuşuk ve oturma şeklime göre ağrım oluyor :(henüz tartıda bir azalma görmedim, ameliyattan önceki kilomdayım, 2,5 lt yağ alındı ama bilmiyorum tartıyabyansıyacak mı...ödem hala var, hafif sızlamalar hala var..korseyi bugün çıkardım ama akşam ödemim arttığı içşn trkrar giymek istedim.
Ben basen, iç bacak, karın, simit bölgesinden oldum. Şu an için bariz şekilde fark eden bölgem bel simit bölgem, o kısmın daraldığını ve sinitlerim azaldığını net görebiliyorum ama bacaklarımı hala bariz şekilde anlamış değilim, hala ödem var o yüzden lpg masajı yaptırıp ödemi attırmak için acının biraz daha azalmasını bekliyorum. Bendeki durum şimdilik böyle, olmak isteyenlere şimdiden geçmiş olsun.

Back
X