istanbul kartal da kadın doğum bilen varmı arkadaşlar

zoryasamak

Guru
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2011
574
4
296
İstanbul
kızlar benim derdim şu kendime adam gibi bi doktor bulamamak sürekli doktor değiştimek kendime şöyle hli olan bi doktor bulmak istiyorum kadın erkek farketmez ama erkekler daha iyi anlıyo sanırım bu işlerden ben kartalda oturuyorum kartal pendik civarında çok iyi bi kadın doğum arıyorum ssk sı olan bi yer olursa sevinirim arkadaşlar yada tavsiye edebileceğiniz özel doktorda olabilir

kızlar benim derdim şu kendime adam gibi bi doktor bulamamak sürekli doktor değiştimek kendime şöyle hli olan bi doktor bulmak istiyorum kadın erkek farketmez ama erkekler daha iyi anlıyo sanırım bu işlerden ben kartalda oturuyorum kartal pendik civarında çok iyi bi kadın doğum arıyorum ssk sı olan bi yer olursa sevinirim arkadaşlar yada tavsiye edebileceğiniz özel doktorda olabilir

öncelikle merhaba kartal tamirhanede dragos şifa hastanesinde uzm dr başhekim yardımcısı TAHİR TOSYALI var çok iyi bir dr ilk gitmenden itibaren memnun kalacağın bir dr emin olabilirsin:79:

kısmete bak, 2 yorum hakkında da bilgi sahibiyim=D

bende özel dragos hastanesinde Dr Tahir Tosyalı'ya gidiyorum.. hamileliğimin ilk aylarında kanamam oldu, tavsiye üzerine gülen tıp merkezi Bülent beye gittim ama beni almadı.. eşim çıldırdı, hemen çıktık ordan ve yan binaya girdik, şans eseri doktorumuzu bulduk.. inanılmaz pozitif, inanılmaz tecrübeli, çok ilgili, aklına gelen her soruyu sorabilirsin, istediğin saatte arayabilirsin.. ben şahsen inanılmaz memnunum, şansın varsa denemeni tavsiye ederim..:51:

Back
X