Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İpek kirpik yaptırdım iyi bi yerde gayet iyi oldu fakat sadece 2 hafta düzgün durdular.3.hafta araları dökülmeye yada yamulmaya başladı.Berbat bir görüntü oldu ve cıkarttırmak zorunda kaldım.Cıkartırken de bir miktar kirpiğim koptu.Ben önermem şahsenMerhaba istanbulda kirpik lifting veya ipek kirpik yaptırıp memnun kalan var mı? Dökülme oluyor mu
Çok teşekkürlerİpek kirpik yaptırdım iyi bi yerde gayet iyi oldu fakat sadece 2 hafta düzgün durdular.3.hafta araları dökülmeye yada yamulmaya başladı.Berbat bir görüntü oldu ve cıkarttırmak zorunda kaldım.Cıkartırken de bir miktar kirpiğim koptu.Ben önermem şahsen
Benim arkadaşım bir salonda yapıyor aynı zamanda evinde de yapıyor benim kirpik cok azdi lifting uygun degildi ben ipek kirpik yaptirdim bana söylediği şey şuydu salonlarda yapışkani kaliteli kullanmiyorlar o yüzden daha çabuk dökülüyor yapışkan kaliteli olursa daha uzun kullaniliyirmus ben çok dikkatli kullandim yıkarken yatarken bir ayda sadece sağ tarafım baya döküldü sol aynen duruyordu ilave yaptırdım şuan memnunum kirpik olunca sürekli makyajlı gibi duruyorsun mükemmel birsey yaptirdigin yerlerde yapışkan markasına dikkat etmelisin ama hangi marka iyi onu bilmiyorumMerhaba istanbulda kirpik lifting veya ipek kirpik yaptırıp memnun kalan var mı? Dökülme oluyor mu