iSTANBUL MEDİCAL PARK Göztepe Hastanesinde Doğum Yapanlar! YARDIMMM

edauysalg

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2014
20
0
16
İstanbul
Merhaba Arkadaşlar. 13 haftalık hamileyim. Devamlı gittiğim doktoru ve hastaneyi değiştirmek istiyorum. Doktorum sezeryan ve riskli bir durum olursa hastanede yoğun bakım ünitesi olmadığı için başka hastaneye yolladıklarını söyledi. bende bu yüzden yeni arayışlara girdim. Medical Park Göztepe Hastanesinde Mehtap yazcıoğlu' na gitmeyi düşünüyorum. Doktor ve hastane hakkından bilgi rica ediyorum sizlerden. Hastanenin yoğun bakım ünitesi var mı? Hastanenin ebeleri nasıl? Doğum ücretleri hakkında bilginiz varmı=? Varsa fiyatları paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden destekleriniz için çok teşekkür ederim. Allah hepinizden razı olsun

Merhaba Arkadaşlar. 13 haftalık hamileyim. Devamlı gittiğim doktoru ve hastaneyi değiştirmek istiyorum. Doktorum sezeryan ve riskli bir durum olursa hastanede yoğun bakım ünitesi olmadığı için başka hastaneye yolladıklarını söyledi. bende bu yüzden yeni arayışlara girdim. Medical Park Göztepe Hastanesinde Mehtap yazcıoğlu' na gitmeyi düşünüyorum. Doktor ve hastane hakkından bilgi rica ediyorum sizlerden. Hastanenin yoğun bakım ünitesi var mı? Hastanenin ebeleri nasıl? Doğum ücretleri hakkında bilginiz varmı=? Varsa fiyatları paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden destekleriniz için çok teşekkür ederim. Allah hepinizden razı olsun

görümcem orada 2011de sezeryan oldu.. herşeyden çok memnundu diye biliyorum.. ben 2012de doğum yapacaktım medipol koşuyolunu tercih ettim fiyatı neredeyse yarı yarıya idi.. ben de sezeryan oldum memnun kaldım.. medipolde tam donanımlı yenidoğan yoğun bakım ünitesi var.. medical parkta da olmalı ama bi arayıp sorarsınız.. sevgiler

görümcem orada 2011de sezeryan oldu.. herşeyden çok memnundu diye biliyorum.. ben 2012de doğum yapacaktım medipol koşuyolunu tercih ettim fiyatı neredeyse yarı yarıya idi.. ben de sezeryan oldum memnun kaldım.. medipolde tam donanımlı yenidoğan yoğun bakım ünitesi var.. medical parkta da olmalı ama bi arayıp sorarsınız.. sevgiler

Teşekkür ederim. Nekadar zormuş hastane ve doktor seçimi:(

Bnde göztepe medicalde doğum yapmak istiyorum öncekı dogumum o hastanede bulunan riskli doğum uzmanıdır jale dal ağca süper bır dr agrısız sızısız doğumum oldu şimdi o dr medıcalde ve bnde haberdar degılım fıyatlardan ama dr cook ıyı tavsiyem

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Dr. Jale Dal Ağca hakkında cok olumlu yorumlar okudum.
Acaba yakın zamanda takibinde olan ve bilgilendirmek isteyen olabilir mi?
Bir de Medical Park hastanesi hakkında pek yorum bulamadım. doğum konusunda tecrübe yaşayan var mı? paylaşabilir mi?

Merhaba,

Ben de doktor ve hastane arayışındayım. Yakın zamanda Medical Park Göztepe de dogum yapan arkadaşlar tecrubelerini paylaşabilirler mi lütfen.

Merhaba ben Jale Dal Ağca hanima Kozyataği Acibadem de muayene oldum.Kasigimda hafif bir agri vardi ve genel bir muayene olmak istedim ilk buldugum randevuydu ve arastirmadan gittim.Ultrasonla baktiginda yumurtaligimda kist gördü birbirine yapisik iki kist var tek büyük bir kistin var gibi düşünebilirsin dedi ve henüz hicbir test yapamadan biraz olumsuz kötümser bir tablo cizdi. Üzerine benden istedigi testler ise yumurtalik kanseriyle ilgisi olmayan rahim kanseri belirlemek icin yapilan testlerdi.Sonrasinda hekimimi degistirip tavsiye üzerine başka bir hekime gittim. Meğer Jale hanimin bakipta göremediği neler varmis o ultrason görüntüsünde.o ikisi yapisik 1 tane buyuk kist gibi dusun dedigi sey ortasindan kan damari gecen bir kist ve bunun damar oldugununu görememesi.... ve kistin icinde olusmus diger detay oluşumlar. Şahsen hiç memnun kalmadim, teşhis çok zayif ve kötümser. Kendi tecrübeme dayanarak tavsiye etmiyorum. Ayrica herkese tavsiyem kadin hastaliklari konusunda mutlaka tek doktorun yorumuyla yetinmeyin, başka bir doktorun fikrini almakta fayda var.

Back
X