Gecen ay bende cok stres oldum oturdum yakın cevredekı 50 eczaneyı oturdum aradım en sonunda bır tanesınde buldum sende telefonla tek tek ara yakın eczanelerı muhakkak bulursunKARTAL BANA ÇOK UZAK BEN BAYRAMPAŞADAYIM
Merhaba buldunuzmuBende 1 adet buldum sadece 2 . yok ama demek ki önceden alıp koymak gerekiyomuş , biraz araştırdım hormon ilacı olduğu için yasaklanmış ithal edilmiyormuş.
Merhaba buldunuzmu
Merhaba evet var yardımcı olmak isterim hataydayımMerhaba,
Elinizde var mı? Nerede yaşıyorsunuz?
Merhaba evet var yardımcı olmak isterim hataydayım
Yani bir şekilde yollayabiliriz benceAh çok isterdim. Arıyordum bende. Fakat İstanbul'da yaşıyorum.
Teşekkürler yine de
Bahçeci tüp bebek merkezı yakınlarındakı eczanelerde oluyor haberın olsunAh çok isterdim. Arıyordum bende. Fakat İstanbul'da yaşıyorum.
Teşekkürler yine de
İgne var mı hala elimizde ben antalyadayım bana gönderebilir misiniz otobüslerle felan 3 günüm kaldı igneyi bulamazsam iptal olacak tedaviMerhaba evet var yardımcı olmak isterim hataydayım
Ben bulundugum şehirde eczacı bana ayın ilk 1inde miydi neydi 5 adet gelir ama hangi 5 ezcası alırmıs ama hangisi oldugunu eczacılar odası bilir orayı arayınBende 1 adet buldum sadece 2 . yok ama demek ki önceden alıp koymak gerekiyomuş , biraz araştırdım hormon ilacı olduğu için yasaklanmış ithal edilmiyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?