istanbul özel gazi hastanesinde doğum yapan varmı?

benım teyzem orada doğum yaptı canım zor bi dogum oldu sezeryan oldu son dakıkada doktoru cok ılgılıydı dogum sonrasındada cok alakalıydıı sureklı geldı gitti moral içinde sper destek doktoru.

çok geçmiş olsun canım bende sezeryan olucam inş sancısımı coktu teyzenizin baska problemmi oluştu yoksa

çok geçmiş olsun canım bende sezeryan olucam inş sancısımı coktu teyzenizin baska problemmi oluştu yoksa

teyzemde zamanı gelmıstı suyuda gelmıstı ama rahm ksılması yok tu cnm onun ıcın verdıler.teyzeme fayda etmedi ama:) son ana kadar bekledıler son care olark sezeryna aldılar ıyıkı almslar cnku yegenmn kordonu bogazına dolanms.

çok geçmiş olsun canım... benmde haftaya bugün sezeryanım var kaç saatte kendine geldi teyzen hatırlıyomusun?

çok geçmiş olsun canım... benmde haftaya bugün sezeryanım var kaç saatte kendine geldi teyzen hatırlıyomusun?

cok uzun sürdüğünü düşünmüyorum canım ben işyerinde aldım haberi normal doğum dıye dusundk acele etmedım sonra sunı sancı verdilerbı problem var dedklerındee teyzemi cok sevdiğimden ve hamıleliği boyunca hep ilgilendiğimden hemen yanına gttm ben zeytinburnndan gazi mahallesne geldiğimde odaya almslardı kendıne gelms haldeydi sonrsnda dikişlerden falanda pek rahatszlıgı olmadı bıldgm kdryla.aklmdaydı senın konun dün teyzemleydim sorucaktm ama malum bebişimizi severken kaynadı gtti konu.:)

canım benm çok teşekkür ederim ilginden ve paylaşımından dr umdan ve hastaneden memnunum ama işte merak ve insanın beynindeki sorular yiyo bitiroyo zaman daraldıkca :) allah bebeğinize sağlıklı uzun ömür nasip etsin güle güle büyütün inş darısı senn başına :)

yardımcı olabldysem yada ıcını rahatlatabldysem ne mutlu bana canm:) tesekkur ederm saglıklı gzl bı dogum dılıyorum sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…