İstanbul Özel hastanede doğum ücretleri

nazenin15

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2025
109
22
13
28
Hanımlar merhaba İstanbul anadolu yakası için özel hastane fiyat bilgisi olanlar var mı acaba. Fiyatlar tavan yapmış gibi sadece bir hastane ile görüşme sağladım 135 bin olarak bir fiyat çıkardılar daha uygun olup önerebileceğiniz hastaneler var mı

Merhaba İstanbul için fikrim yok ama Kocaeli Medicalpark doğum paketi 95 bin her şey dahil. Görüştüğünüz hastane çok fazla fiyat vermiş gerçekten

Merhaba İstanbul için fikrim yok ama Kocaeli Medicalpark doğum paketi 95 bin her şey dahil. Görüştüğünüz hastane çok fazla fiyat vermiş gerçekten
Ben aslen Şilede yaşıyorum burda devlet hastanesinde gittiğim doktordan çok memnunum nufüsta az olduğu için hasta başına düşen ilgilenme süresi vs hepsi fazla fazla hamileliğim süresinde rutin kontrollerimi burda yaptırmaya devam etmek istiyorum bu yüzden doğum paketi almakta mantıklı gelmiyor bana aslında sadece doğum yapabileceğim bir hastane arıyorum çünkü burda tek dezavantajım doğumhanenin olmaması ve istanbulda herhangi bir devlet hastanesinde mahremiyetten ötürü doğum yapmak istemiyorum ama içerisinde kullanmayı tercih etmeyeceğim içerikler içinde para ödemek çok saçma geliyor

Tabi sadece doğum için özel hastaneye gidecekseniz doğum paketi almak mantıklı değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…